5 Octombrie 2023 publicat în Frumusete 5 share-uri

Se poartă în toamna 2023 machiajul latte care se bazează pe tonuri neutre de farduri maro asociate de regulă cu buze în nuanțe nude deși, per ansamblu, impactul său este unul monocromatic. Pentru inspirație, iată 22 de idei superbe de machiaj pentru toamna acestui an: 

DESCHIDE PREZENTAREA

Liniile grafice, accentele uneori ușor stridente de culoare (roz, magenta, mov, auriu, argintiu, albastru rece cu glitter etc) aruncate parcă pe pleoape, pielea translucidă, cu aspect proaspăt, ca de rouă, și cu accente de luminozitate redate cu ajutorul iluminatorului, continuă să se mențină în tendințe și în toamna 2023.

Însă toamna nu se dezice de paletele ei cromatice și în centrul atenției se vor afla și fardurile de ochi în nuanțele pământului și ale toamnei, dar și cele de obraz, iluminatoarele, pudrele bronzante în nuanțe specifice toamnei: arămii, roșcate, maro sau bătând înspre portocaliu ars de soare.

Ocazional, ochii sunt puși în evidență de farduri și creioane de ochi în culoarea scorțișoarei sau a portocaliului dovleac, dar și al verdelui închis tomnatic, al movului decadent și al nuanței de viva magenta, culoarea anului 2023.

Se prea poartă, spre exemplu, în toamna 2023 machiajul latte care se bazează pe tonuri neutre de farduri maro asociate de regulă cu buze în nuanțe nude deși, per ansamblu, impactul său este unul monocromatic.

Machiajul latte a câștigat în popularitate pe rețelele de socializare datorită aspectului frumos și cald al pielii, ușor bronzat, care amintește de nuanța îndrăgitului latte. Nu este deloc greu de realizat și are în vedere combinarea mai multor nuanțe de maro cu nuanțe aurii calde, dar care se pot potrivi oricărui ton de piele. Dacă tonul de piele este mai închis, și nuanțele de maro folosite vor fi mai intense.

Alte tendințe includ și accentele glam gotice sub forma rujurilor statemente închise la culoare, dar și accente ale stilului grunge specific anilor ’90 cu buze puse în evidență de creion de buze în nuanțe mai închise la culoare decât rujul în sine, buze în nuanțe bogate de roșu burgund închis, violet prună sau ruj în nuanța de albastru negru a afinelor.

Tendințele împing limitele și buzele cu efect holografic sau în nuanțe de albastru sau mov au fost în centrul atenției în unele prezentări de modă, dar la fel și machiajul smokey eyes cu obraji bine conturați și sprâncene proeminente sau pieptănate în sus.

Pentru inspirație, iată 22 de idei superbe de machiaj pentru toamna acestui an:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri