Este timpul ca picioarele tale să experimenteze luxul revigorant al noului ritual de îngrijire holistic de la SABON! Doar trei pași simpli și-ți vei simți picioarele odihnite și ușoare.

Picioarele noastre ne susțin, la propriu, în tot ceea ce facem. Cu toate acestea, nevoile lor sunt adesea ignorate în tumultul vieții moderne, și astfel ajungi să te confrunți cu pielea uscată și călcâiele crăpate. Când îngrijim picioarele cu formule care le oferă hidratare, catifelare și senzația de calm de care au nevoie, avem grijă și de noi înșine și experimentăm acea relaxare nonșalantă, deplină.

Noul ritual de îngrijire a picioarelor SABON include trei produse senzaționale pentru a exfolia, a hrăni și a împrospăta pielea: scrub pentru picioare revigorant, o cremă bogată și un mist răcoritor pentru tălpi și gambe.

Scrub revigorant pentru picioare

Exfoliază, purifică, reînnoiește

Îndrăznește să simți propețimea la fiecare pas. Răsfață-ți picioarele cu textura fină, regenerantă și readu la suprafață o piele uimitor de moale și catifelată cu noul nostru scrub revigorant parfumat natural, o formulă cu cristale de mentol și granule exfoliante de piatră ponce ce ajută pielea aspră să redevină fină. Picioarele tale se vor simți pe dată revigorate și împrospătate, gata de pașii de primăvară! Masează scrubul pe pielea umedă, pentru a îndepărta pielea uscată și celulele moarte, și dezvăluie o piele moale, ca de bebeluș, încă de la prima aplicare!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Ce spun femeile care au încercat noul scrub pentru picioare:

100% dintre femei spun că produsul le-a oferit o senzație de confort după exfoliere

97% dintre femei spun că produsul are un efect nou asupra pielii

97% dintre femei spun că picioarele lor s-au simțit mai fine

* 32 de femei au participat la un test de utilizare de patru săptămâni (autoevaluare), sub supraveghere dermatologică.

Motive pentru a-l iubi

Formula vegană uimitoare, cu 98% ingrediente naturale, transformă pielea, netezind pielea uscată, eliminând suprafața aspră și dezvăluind o piele catifelată și mătăsoasă la atingere.

Cum să utilizezi exfoliantul pentru picioare revigorant, plus un mic sfat!

Rezervă-ți un moment doar pentru tine. Ia un castron mare, umple-l cu apă caldă și înmoaie-ți picioarele timp de 5-10 minute, în timp ce te relaxezi pe canapea. După înmuiere, aplică o cantitate mică de scrub regenerant pe degete și tălpi, precum și între degetele de la picioare, frecând ușor cu mișcări circulare. Clătește bine cu apă caldă și aplică apoi crema bogată pentru picioare, pentru o și mai multă catifelare.

HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

| 150ml

Cremă bogată pentru picioare

Hrănește, calmează, repară

Răsfăță-ți pielea și picioarele cu un masaj generos cu noua noastră cremă pentru picioare! Formula are o textură bogată ce se contopește cu pielea. Plăcut parfumată și îmbogățită cu unt de shea și ulei de migdale dulci, această cremă îți va lăsa picioarele suple și tălpile catifelate.

Untul de shea, împreună cu acizii grași și vitaminele oferă un efect de regenerare intensă, în timp ce uleiul de migdale dulci hrănește pielea și-i asigură hidratarea esențială.

Motive pentru a o iubi

E potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea uscată și foarte uscată, având un „efect de mănușă” protector, hrănitor, care oferă o senzație durabilă de calm, datorită unei formule vegane minunate (97% naturală).

Măsuri de prim ajutor în caz de înec cu bol alimentar

Cum să folosești crema bogată pentru picioare plus un mic sfat

Seara, aplica o cantitate generoasă pe tălpi, glezne și gambe, cu accent pe zonele uscate. Masează cu mișcări circulare blânde până la absorbția completă - acest lucru nu numai că sporește senzația de plăcere, dar ajută și la îmbunătățirea circulației. După aceea, pune-ți șosete confortabile din bumbac și poartă-le pe timpul nopții - te vor ajuta să sporești efectul de hidratare și hrănire.

| 150ml

Mist răcoritor pentru tălpi și picioare

Reîmprospătează, răcorește, energizează

Invită-ți picioarele într-o călătorie revigorantă cu noul nostru mist răcoritor! Acest spray cu infuzie de mentol a fost creat pentru a trezi instantaneu simțurile. Disponibil într-o sticlă cu pulverizator, ușor de utilizat și de luat în călătorii, pe care o poți purta cu tine pentru a o folosi oriunde și oricând. Mistul răcoritor este infuzat cu un parfum proaspăt și revigorant amestecat cu ulei esențial de mentă, pentru a spori senzația reconfortantă.

Motive pentru a-l iubi

Cu această formulă vegană, 100% naturală, ești la doar un puf distanță de o senzație inegalabilă de prospețime și de un efect reconfortant ce-l pune pe picioare și pe cel mai obosit drumeț!

Cum să folosești mistul răcoritor, plus un mic sfat

Conceput pentru zilele fierbinți de vară, mistul răcoritor oferă, de asemenea, impulsul perfect de revigorare pentru picioarele obosite, atenuând durerile și senzația de disconfort. Are dimensiuni convenabile pentru luat în călătorii și nici nu simți că-l ai în geantă sau rucsac. Pentru cele mai bune rezultate, pulverizează ușor peste picioare și tălpi de la o distanță de 40 cm și așteaptă până se absoarbe complet.

| 100ml


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri