Wella Professionals, liderul mondial în soluții de colorare profesională a părului, se avântă pe noi culmi de culoare, tonere și glossing prin lansarea celui mai nou produs - Shinefinity - un voal trans-lucent de culoare ce respectă aspectul natural al părului. Acest lucru înseamnă ZERO decolorare a părului natural și menținerea luminilor și umbrelor din păr pentru a menține un aspect foarte natural.
 

Shinefinity înseamnă strălucire cu aspect sănătos. Este strălucirea care te scoate din anonimat. Pentru că Shinefinity este o vopsea-luciu long-lasting cu zero decolorare și zero deteriorare a părului, care oferă o nuanțare precisă și senzația de păr mătăsos.

Femeile din toată lumea visează să aibă un păr sănătos și strălucitor, ceea ce a dus ca serviciile de iluminare și nuanțare să fie printre cele mai solicitate în saloanele de coafură. Conform unui studiu intern Wella Professionals din 2020, 8 din 10 femei spun că se află în căutarea unui tratament care să ofere părului un luciu de durată, precum și în căutarea unor produse care să le protejeze mai bine sănătatea părului, ferindu-l de deteriorare.

Shinefinity reprezintă următoarea generație în materie de luciu, cu 37 de nuanțe moderne translucide, pentru posibilități infinite, și o strălucire pe care o poți simți, cu zero decolorare și zero deteriorare.

Noua linie vine cu o inovație: o formulă curată* state-of-the art cu o tehnologie cu pH echilibrat. Formula este concepută pentru a regla și controla nivelul pH-ului pe tot parcursul procesului de colorare, rezultând nuanțe de culoare fidele, credibile. Aceasta înseamnă zero decolorare și zero deteriorare, pentru un păr cu aspect sănătos, care strălucește și ne prilejuiește o atingere mătăsoasă.

Gama Shinefinity a fost creată împreună cu ambasadorul mărcii Wella Professionals, Patricia Nikole, social media icon cu peste 1 milion de urmăritori pe contul ei Instagram @PaintedHair. Patricia este expertă în glossing și este cel mai bine cunoscută în calitate de pionieră a tendințelor de colorare a părului și tehnicilor personalizate, cu îndemânare și spirit estetic. Patricia a fost implicată în proiectarea SHINEFINITY și a participat și la crearea „Shimmer Melt Glaze”, unul dintre cele două noi servicii destinate exclusiv saloanelor.

Shinefinity este o vopsea-luciu colorată cu zero decolorare, zero deteriorare, care este perfectă pentru toate serviciile de glossing și glazing. După ce folosesc SHINEFINITY, clienții mei sunt absolut îndrăgostiți de culoarea părului lor. Pentru cei care caută culoare lucioasă de lungă durată, nuanțe fidele și credibile, Shinefinity este răspunsul. Vopseaua-luciu cu zero depigmentare le permite coloriștilor profesioniști să se dezlănțuie în creativitate fără limite, a spus Patricia Nikole.

Hugh Dineen, Brand President și Chief Marketing Officer al companiei Wella concluzionează: Shinefinity conține cea mai curată tehnologie Wella demi-color de până acum. Cu zero decolorare și zero deteriorare, Shinefinity abordează preocupările cheie ale clienților, cum ar fi deteriorarea părului și ingredientele curate, permițând mai multor clienți să înceapă să-și coloreze părul sau să se bucure mai des de serviciile lor de colorare. Wella Professionals continuă cu mândrie să stabilească cele mai înalte standarde prin furnizarea de produse și servicii concepute pentru a inspira hairstiliștii din întreaga lume.”

Formulă curată fără amoniac * fără siliconi * fără alcool * fără ingrediente derivate din animale * fără pigmenți direcți

Ambalaj din 100% aluminiu reciclat * 85% carton reciclat * 96% plastic reciclat.

Fii la curent cu toate noutățile Wella! Urmăreşte-ne pentru inspirație:

FACEBOOK: Wella Professionals Romania

FACEBOOK GRUP: Wella Passionistas Romania

INSTAGRAM: @wellahair_ro

#IamWella #AskForWellaRo #HairGlaze #Shinefinity #WellaLove


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri