Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa, sa se simta bine in pielea ei, sa atraga privirile si admiratia din partea celorlalti in fiecare zi si cu atat mai mult in ziua de Pasti. Nu este usor sa apelezi la un make-up artist ori de cate ori intervin evenimentele si zilele speciale. De aceea, am pus la indemana decalogul machiajului perfect in cativa pasi simpli si usor de urmarit.

Regula numarul 7: cu rujul la inaintare. Poti incepe cu un dermatograf pentru buze care sa sublinieze conturul acestora. Creionul trebuie sa fie apropiat cu nuanta rujului pe care urmeaza sa il folosesti. Ulterior aplica rujul incepand din centrul buzei iar apoi mergi spre extremitati. Pentru a crea mai mult volum aplica putin gloss pe partea din mijloc a buzei de jos, fara sa il intinzi. Daca ai optat pentru un ruj mat care pe care vrei sa il pastrezi toata seara aplica anterior putina pudra pe buze. In cazul in care machiajul ochilor este unul puternic, atunci vei folosi o nuanta naturala de ruj, cat mai apropiata de culoarea pielii tale si putin gloss pentru binecunoscutul efect de ‘buze umede’.

Regula numarul 8: dar sprancenele? Una din partile deseori omise in cadrul unui machiaj sunt sprancenele. Acestea trebuie sa aiba in primul rand o forma potrivita pentru a incadra placut intreaga fata: nici prea subtiri, nici prea groase, nici prea ridicate, nici prea coborate. Iar nuanta sprancenelor trebuie sa fie cat mai apropiata cu cea a parului, altfel intreg machiajul va fi compromis. Un creion de sprancene va accentua in linii foarte fine o forma potrivita. Nimic extravagant sau prea accentuat – sprancenele trebuie sa arate impecabil intr-un mod decent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Regula numarul 9: importanta trusei de machiaj. Renunta la toate pensulele extra-folosite de ani de zile, la toate periile imbacsite, la trusta veche si culorile ponosite. Pentru ca un machiaj sa iasa desavarsit orice femeie are nevoie de o paleta noua de produse cosmetice de cea mai buna calitate. Avand in vedere ca este vorba despre fata ta, frumusetea ta, cartea de vizita care te recomanda in fata celorlalti iti poti permite ocazional luxul de a te aproviziona cu cele mai bune produse. Poti sa furi cateva ponturi de la profesionisti si sa iti procuri o serie de pensule speciale pentru fiecare parte a fetei astfel incat machiajul sa iasa impecabil.

Regula numarul 10: realizarea machiajului in bune conditii de iluminare. Lumina zilei este cea mai buna pentru a te machia, astfel asigura-te ca este din abundenta in momentul in care incepi. In cazul in care vei avea acces la o iluminare slaba este posibil sa exagerezi si sa arati prea incarcat ulterior. Lumina de club, fluorescenta accentueaza nuantele pe care le-ai ales pentru machiaj, iar lumina difana a lumanarilor scade intensitatea machiajului.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Intr-adevar, frumusetea reala se ascunde in interiorul persoanei, insa exteriorul conteaza la fel de mult deoarece transpune sufletul in imagini. Prin urmare exprima-te liber si fii frumoasa in ziua de Pasti! Fii frumoasa in fiecare zi!

Emma Dobre

Sursa: envy.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri