Tenul nostru vrea să se bucure de îngrijire atât în timpul zilei, cât și pe timp de noapte. Este important să îi oferim pielii răsfățul de care are nevoie și să folosim o mască hrănitoare cu acid hyaluronic al cărei rol este cel de  hidratare intensă și calmare pentru ca somnul tău să fie cât mai reconfortant. Hyaluronic Acid Overnight Mask PCA Skin este masca de noapte care va oferi tenului tău regenerarea pielii și bucuria revigorării pentru un început de zi optimist.

Hyaluronic Acid Overnight Mask PCA Skin este masca hrănitoare cu acid hyaluronic care va hidrata intens și va întineri pielea peste noapte. În compoziția sa vom regăsi un amestec de ingrediente care vor spori strălucirea și luminozitatea pielii și vor îmbunătăți procesul natural de regenerare al pielii. Extraxtele naturale suplimentare calmează pielea și încurajează un somn profund, odihnitor.

Care sunt beneficiile cheie ale măștii Hyaluronic Acid Overnight Mask PCA Skin?

– hidratează intens și rejuvenează pielea

– sporește strălucirea și luminozitatea pielii

– calmează pielea și ajută la un somn profund și foarte odihnitor

Mod de aplicare:

Este important ca înainte de aplicarea acestei măști să demachiem foarte bine tenul. Puteți folosi un cleanser sau toner din gama PCA Skin – Avra Aesthetic Institute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Susține-ți frumusețea din interior! Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

După demachiere, se aplica masca Hyaluronic Acid Overnight Mask PCA Skin și se lasă să acționeze pe durata întregii nopți. Tenul va fi cu adevărat radiant în dimineața care va urma. Această mască poate fi folosită în fiecare seară sau de cate ori este nevoie.

INGREDIENTE: Apă, glicerină, ciclopentasiloxan, izopentildiol, propandiol, dimeticonă, extract de scoarță de albizia julibrissin, niacinamidă, proteină de drojdie hidrolizată, pantenol, dimeticonă/PEG-10/15 polimer încrucișat, fenoxietanol, clorhidrat de sodiu, hidrolurolitronic de sodiu, hidrolhidrat de sodiu. Acid, pentilen glicol, parfum, dimeticonă PEG-10, glicozaminoglicani hidrolizați, beta-glucan, celuloză.

https://avrainstitute.ro/produs/hyaluronic-acid-overnight-mask-pca-skin/?fbclid=IwAR138WZ0N1MfV249mbYU0zMKirSaXIk55cg30UVs4Ywb7ynIFS8yo_jMf18

5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri