Nu mai e mult până când vom da uitării zilelor însorite de vară. Ne vom lua rămas bun de la ținutele vaporoase și vom face din loc outfiturilor călduroase în garderoba noastră. Nici ritualul de îngrijire al tenului nu va rămâne același pentru că odată cu sosirea toamnei, până și pielea are nevoie de o schimbare. Ce produse poți folosi pentru o piele hidratată, strălucitoare și fară riduri în sezonul rece? Iată mai jos sfaturile specialiștilor El Studio Style.

CP

Impactul schimbărilor climatice asupra epidermului

Toamna, epiderma devine permeabilă și permite apei să se elimine mai ușor. Odată cu sosirea sezonului rece este din ce în ce mai greu că aceasta să funcționeze ca o barieră de protecție. Până și secreția de sebum încetinește în această perioadă, filmul hidrolipidic nemaifiind la fel de eficient în fața agenților externi. Celulele pielii se reinoiesc mai lent, iar epiderma este mai vulnerabilă, acum este momentul prielnic pentru apariția rozaceei, pielii terne, ridurilor, etc.

Ritualuri pe care să le adopți pentru a face mai ușor fata temperaturilor scăzute

Odată ce pielea devine deshidratată și fragilă, este esențial să schimbi și rutina de îngrijire. Pentru a reechilibra bariera hidrolipidică a epidermei, hrănirea pielii este cheia rutinei de frumusețe, aceasta pornind de la produsele de demachiere, până la cele de îngrijire. Pentru că obiectivul tău este să îți echilibrezi tenul, pentru a-l pregăti pentru sezonul rece, trebuie să apelezi la cele mai hrănitoare produse pentru tine. "Este anotimpul în care exfolierea tenului devine o prioritate, atât pentru față, cât și pentru corp, pentru a permite pielii să se regenereze și să se oxigeneze. În acest fel ea va înfrunta mai ușor temperaturile scăzute și umezeala. Fii fară grijă, exfolierea nu iți va îndepărta bronzul pielii!"

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Ritualuri de frumusețe cu care să lupți improtriva temperaturilor scăzute

Pe shop.el-studio.ro găsești produse de îngrijire pentru orice sezon. Iți recomandăm să începi cu o curatare blândă, atâta dimineața, cât și seara, apoi să aplici o loțiune tonică. Odată ce pielea a fost curățată de impurități, continuă să folosești produsele obișnuite de îngrijire. Optează pentru cele care conțin ingrediente active deoarece acestea repară și hrănesc pielea cel mai bine.

www.shop.el-studio.ro

Sursa foto: AstroStar/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri