După perioada pandemiei, suntem mai atenți la sănătate, la sănătatea noastră, dar și a planetei. Avem nevoie de cosmetice care să ne îngrijească pielea delicat, fără să-i perturbe echilibrul, dar în același timp nu afectează nici natura. Păstrarea echilibrului este cheia!

CP

Curățarea pielii este importantă, chiar mai importantă decât tratamentele cosmetice. O piele curată este o piele sănătoasă. Dar când e prea curată, devine vulnerabilă. Motiv pentru care trebuie să ne alegem cu grijă produsele pe care le folosim. Să curețe perfect, dar în același timp cu blândețe, adică eficiente și sigure și delicate precum noile produse Uriage de curățare a tenului.

Cosmeticele trebuie să aibă o textură fină și un parfum delicat sau chiar aromă. Ritualul de curățare devine o stare de bine.

Curățarea de dimineață

După curățarea de seară, ai crede că tenul este purificat. Peste noapte, pielea secretă sebum, ba chiar mai mult dacă demachierea est mai agresivă, în plus și transpiră. Prin urmare, are nevoie de o nouă curățare. Un gel delicat este cea mai bună alegere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Demachierea de seară

Uneori suntem prea obosite ca să înlăturăm machiajul, dar dacă am știi ce se întâmplă când dormim cu fardurile pe față, cu siguranță vom face încă un mic efort pentru acest pas important. Machiajul poate avea efecte nocive asupra pielii: pori înfundați, iritații, focare de acnee. Peste noapte bariera cutanată absoarbe machiajul, ducând la deshidratare și disconfort. Iar o barieră cutanată slăbită de poluanți și razele UV poate deveni sensibilă, pielea se va irita ușor și va îmbătrâni prematur. Stresul contribuie și el din plin la sensibilitatea pielii și poate da senzații de mâncărime și disconfort. Chiar și fără machiaj pielea tot adună o grămadă de particule poluante și sebum fabricat peste zi. Pentru toate aceste motive, demachierea de seară devine esențială!

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții

Ce folosim?

Un produs care să curețe, să dizolve machiajul și sebumul, dar în același timp să nu distrugă bariera cutanată a pielii.

Un produs prietenos cu pielea, dar și cu mediul, este noul gel de curățare Tolederm Control de la Uriage, cu acțiune rapidă de calmare, având o formulă pe bază de apă termală Uriage (bogată în minerale calmante), squalan vegetal, extract hidrolizat de alge Laminaria Digitata. Tolederm Control este un gel laptos, care curăță eficient chiar și tenul cel mai sensibil. Acesta nu conține parfum, alcool sau siliconi, dar are până la 97% ingrediente de origine naturală. Cu un pH fiziologic, el nu irită ochii, fiind potrivit chiar pentru persoanele care poartă lentile de contactat. Tolederm Control este un produs care nu necesită clătire pentru că nu lasă pielea grasă!

5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Împreună în arte și simțiri

Alte propuneri inovatoare la capitolul curățare le reprezintă Gelul Demachiant cu efect de revigorare pe bază de extract de Floare de Colț sau Spuma de apă pentru curățare cu extract de Floare de Colț. Da, avem nevoie de ele, mai ales că, ultimele studii arată că o curățare dublă este mai eficientă, însă trebuie să alegem produse care să curețe și să dea forță tenului fără să agreseze bariera hidro-lipidică, așa cum este gelul demachiant cu efect de revigorare. Cu o textură lejeră, calmează imediat senzația de disconfort a tenului și oferă o hrănire intensă și durabilă, întărind în același timp bariera cutanată, crescând toleranța pielii la agresori și limitând pierderea apei din țesuturi. Este ideal pentru orice tip de piele sensibilă: intolerantă, hiper-activă, alergică. Nu are parfum, conservanți silicon sau alte ingrediente pe bază de petrol.

Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Toată gama produselor Uriage conține ingrediente prietenoase cu pielea și mediul, iar ambalajele sunt fabricat cu responsabilitate pentru a reduce poluarea planetei.

Toate produsele Uriage pot fi achiziționate online și din farmacii.

Gel de curatare Uriage Tolederm Control – pret recomandat 55 de lei

Spuma demachianta Uriage – pret recomandat 60 de lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri