Extensiile din par natural sunt cea mai buna varianta deoarece permit coafarea relativ usoara a parului si ofera un aspect placut, astfel nu se va observa nicio diferenta intre acestea si parul natural, spre deosebire de cele din par sintetic care dau un aspect mat si tern.

Pentru ca o femeie isi doreste sa se reinventeze cat se poate de des, in privinta podoabei capilare, schimbarile dese si dramatice pot cauza efecte secundare neplacute. Moda tunsorilor si trendurile este in continua schimbare, prin urmare pentru a tine pasul poti apela la un mic artificiu, din ce in ce mai cunoscut si folosit de catre vedete si nu numai – extensiile.

Pasesc timid pe un taram nou si pentru prima oara imi dau seama ca aceasta varianta nu este doar foarte la indeamna, dar si convenabila in ceea ce priveste raportul timp, pret, calitate.

Extensiile reprezinta alternativa la indemana in momentul in care ne dorim culoare, lungime, textura, volum, accente de nuante sau contraste de culori astfel inca exista cel putin o varianta pentru orice femeie, indiferent de natura evenimentului pentru care isi doreste aceasta schimbare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Optiunea pentru extensii poate fi adoptata in momentul in care iti doresti o anumita forma pentru parul tau sau o anumita culoare si nu vrei sa il distrugi prin decolorare sau vopsire. De asemenea, iti poti lungi marimea parului in functie de tunsoarea pe care o ai si te poti juca cu forme si culori.

Extensiile din par natural sunt cea mai buna varianta deoarece permit coafarea relativ usoara a parului si ofera un aspect placut, astfel nu se va observa nicio diferenta intre acestea si parul natural, spre deosebire de cele din par sintetic care dau un aspect mat si tern.

Aplicarea extensiilor este un alt aspect la fel de important. Extensiile cu clips permit o prindere usoara si o utilizare la indemana oricui. Pentru aceasta varianta nu trebuie sa te deplasezi la salon deoarece acest proces iti va lua numai cateva minute. Sunt destul de folosite extensiile ‘clip-on’ datorita costurilor mai mici, dar si pentru ca le poti da jos ori de cate ori doresti. Ele au in componenta benzi din par natural atasate de o clama cu prindere care se pozitioneaza imediat sub par. Acest set se poate achizitionat din saloane si vine cu garantia calitatii. Avantajul este acele ca le poti purta unde si cand doresti fara a depinde de un stilist personal la orice ora.

Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

O alta modalitatea de aplicare a extensiilor este cea pe baza de cheratina si se face la salon prin intermediul unui aparat care lipeste efectiv suvita de o parte a parului. Acestea au o perioada de garantie de aproximativ 3-5 luni in functie de ingrijire si calitatea acestora. Si in cazul extensiilor cu cheratina este posibila aranjarea si vopsirea parului in functie de preferinte. Aceasta reprezinta ‘aplicarea la cald’. Pe de cealalta parte exista ‘extensiile la rece’ sau cu inel in care acesta se monteaza pe suvite subtiri si au la capete o serie de ineluse ce se fixeaza pe firul de par. Avantajul acestora este ca sunt destul de practice si se pot reaplica dupa cresterea parului.

Desi exista persoane reticente la aceasta procedura, studiile releva faptul ca extensiile nu ataca firul de par sau textura acestuia, cheratina nu este nociva pentru scalp si nu exista probleme in indepartea extensiilor atunci cand pur si simplu te-ai plictisit de ele.

Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

Permite-ti luxul de a fi frumoasa in fiecare zi, de a fi altfel in orice moment si de a fi originala intotdeauna.

Emma Dobre

Sursa: envy.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri