Cel mai spectaculos și strălucitor trend al verii în materie de machiaj: Bijuteriile Faciale! 20 de idei de Machiaj cu Ștrasuri și Cristale aplicate

20 Iulie 2022 publicat în Frumusete 5 share-uri

Strasurile multicolore, transparente (sub formă de cristale) sau chiar albe, sub formă de perle, aplicate în diverse zone ale fetei și creând acel efect de “bijuterii prețioase” faciale, domină puternic tendințele în make up în această vară. Este un trend spectaculos și poate fi deopotrivă glamorous și impozant sau subtil și finut, creând acele puncte de lumină prețioase pe față.

Acest tip de machiaj nu este ușor de realizat acasă, necesită un pic de îndemânare și de aceea este deseori realizat de make-up artiști profesioniști. Trebuie să recunoașteam însă că este un trend revoluționar, de care este foarte posibil să te îndrăgostești la un moment dat și să îl dorești și tu pentru un look impresionant.

Accentele de prețiozitate și luminozitate în jurul liniei pomeților, a ochilor, a sprâncenelor sau chiar pe frunte, nas (dacă imitam drăgălașii pistrui) și pe anumite zone ale obrajilor pot fi puternice sau abia pâlpâitoare, minimaliste sau opulente, punctuale sau concentrice, după dorință și gust.

Străluciri puternici sau licăriri prețioase, voi ce preferați? Iată 20 de idei de machiaj care ilustrează tendința mini “bijuteriilor” și a “pietrelor prețioase” aplicate pe față și realizate cu ajutorul strasurilor.

DESCHIDE PREZENTAREA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri