Ceramidele -un ingredient prețios al produselor cosmetice. 10 produse de îngrijire îmbogățite cu ceramide pentru refacerea echilibrului hidro-lipidic al pielii

14 Iulie 2022 publicat în Frumusete 1 share-uri

Ceramidele au devenit un ingredient din ce în ce mai popular și mai apreciat în formularea produselor cosmetice de calitate datorită proprietăților lor deosebite. Trebuie să știți că ceramidele reprezintă niște substanțe prezente în mod natural în piele (lipide) care se pierd pe măsură ce înaintăm în vârstă din variate motive și de aceea produsele care le conțin au rolul de a le înlocui, hrănind pielea și protejând-o împotriva factorilor de mediu nocivi.

Ceramidele ajută la menținerea echilibrului hidro-lipidic al pielii și o apară de poluare și de factorii de mediu agresivi, ajutând-o să se regenereze și să își recapete acel aspect elastic, ferm și hidratat. Căci o piele intens hidratată are un aspect sănătos, strălucitor, plin de vitalitate. Iată 10 produse de îngrijire a tenului și a pielii corpului ce conțin că ingrediente principale prețioasele ceramide: (Foto fr si main: Fotaro1965 /Shutterstock)

DESCHIDE PREZENTAREA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri