Dacă încă ai dubii în privința trecerii în rândul blondelor, avem niște vești minunate pentru tine. În ciuda a ceea ce se spune, există o nuanță de blond pentru fiecare. Important e să o alegi în funcție de tenul tău.

Cum să descoperi tonalitatea pielii tale

În primul rând, hai să identifici care e tonalitatea tenului tău ca să-ți dai seama ce nuanță de blond să alegi în funcție de ea. Începe cu un simplu exercițiu.

Observă-ți vasele de sânge de la încheietura mâinii la lumina puternică a zilei. Dacă nuanțele predominante sunt cele de albastru sau măsliniu, atunci ești posesoarea unei tonalități reci a tenului. Însă dacă identifici mai mult nuanțe de galben sau auriu, tonalitatea pielii tale e caldă.

Dacă încă nu te-ai convins pe deplin, mai poți verifica printr-un alt mod. Uită-te în oglindă, în special la iris. Dacă ai mai mulți stropi de culoare aurie, atunci ești cu siguranță o femeie cu o tonalitate caldă. În cazul în care acești stropi sunt în nuanțe verzi sau albastre, nu mai e niciun dubiu. Tenul tău e din registrul rece.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Nuanța perfectă de blond

Acum că știi exact unde te situezi în privința tonalității tenului, e timpul să te oprești asupra acelor nuanțe de blond care te avantajează cu adevărat. Iată cum trebuie să le alegi.

Nuanțele reci de blond

Registrul rece al nuanțelor de blond pune în evidență cel mai bine acel tip de ten de porțelan. Datorită subtonurilor de albastru sau violet, acest tip de blond neutraliează roșeața atât de des întâlnite la tenul ca de porțelan.

Mai mult decât atât, blondul care dă spre argintiu se potrivește de minune cu ochii albaștri sau gri. Dacă ai un asemenea ten cald, e momentul să iei în considerare vopsea de păr blond platinată, cenușiul, reflexii de gri sau nuanțele de bej.

Nuanțele calde de blond

Pentru a crea un contrast plin de seducție, tenul cu tonalitatea rece este pus cel mai bine în valoare de nuanțele calde de blond. Gândește-te la o colorare a părului în nuanțe de auriu, caramel, miere sau chihlimbar.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Această direcție este recomandată în special femeilor cu ten măsliniu. Orice altă tonalitate de blond poate duce la un aspect care intră ușor în anonimat.

Nuanțele neutre de blond

Când spui nuanțe neutre de blond, defapt te referi la un amestec echilibrat între două nuanțe de blond. Una are subtonuri reci, cealaltă subtonuri calde.

De obicei, din acest amestec se obțin blondul căpșunică sau cuprul. Aceste alegeri se potrivesc acelor femei care nu au tenul nici rece, însă nici cald. Cu alte cuvinte, au o tonalitate neutră.

Sfaturi de care să ții seamă

Nu numai tonalitatea tenului îți poate indica nuanța perfectă de blond. Când ești în fața unei asemenea decizii, sunt mai multe aspecte de care trebuie să ții cont:

  • Întreținerea noii culori: Alege nuanța în funcție de cât de mult timp ești dispusă să petreci întreținând nuanța ta de blond (blondul platinat este cel mai pretențios spre deosebire de un efect ombre al colorarării);
  • Consideră și contrastul dintre noua nuanță de blond și culoarea ochilor: nuanțele deschise de blond se potrivesc ochilor deschisi, pe când nuanțele bogate de blond flatează femeile cu ochii închiși la culoare.

Acum că știi cum să-ți alegi nuanța potrivită de blond, ești gata de un nou capitol fermecător din viața ta. Schimbarea nuanței părului este o decizie care îți va îmbunătăți cu siguranță starea de bine și îți va mări încrederea în tine.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Sursă foto: Envato


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri