Cu toate ne dorim sa aratam trasnet in noaptea dintre ani. Dar cum nimeni nu-i perfect, pentru o imagine impecabila ar trebui sa ascundem cat mai multe imperfectiuni. Cum facem asta? Ei bine nu e chiar asa de greu, ne trebuie un pic de "gust", simtul realitatii despre cum aratam pentru a ne achizitiona materialele potrivite si...un pic de timp.

Buzele trebuie si ele atent ingrijite. Grija pentru ele incepe cu cateva zile inainte de Anul Nou cu diverse strugurele hidratante. Felul in care abordezi aspectul buzelor trebuie ales cu prudenta, astfel: ele pot fi accentuate sau nu, in functie de mai multe variabile. Oricum, inainte de toate, se aplica pe buze un ruj hidratant sau un stugurel, apoi buzele vor fi conturate cu un creion de culoare cat mai apropiata cu a acestora ( evident ca astfel se poate modifica forma, se poate ingrosa o buza subtire, cel mai adesea cea de sus, sau se poate accentua partea de mijloc a buzelor, daca acestea sunt subtiri si late etc.). Daca te mandresti cu buzele tale, le poti ruja cu o culoare mai intensa, daca nu, este de preferat o culoare cat mai naturala, eventual un gloss ( ideal pentru buzele subtiri, dar util si in cazul unor buze groase, senzuale, carora le accentueaza trasaturile).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Sprancenele vor fi bine conturate si in ton cu nuanta parului. Particulele stralucitoare se aplica pe arcade, pometi, pleoapa inferioara sau chiar pe gene.

Va doresc sa fiti cele mai frumoase!

Un articol de Iulia D.

Sursa: kudika.ro

Citeste si alte articole pe kudika.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Retete naturiste cu lapte

Ingrijirea calcaielor crapate

10+1 Sfaturi pentru parul vopsit


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri