29 Decembrie 2021 publicat în Frumusete 14 share-uri

Decembrie este sezonul strălucirii, al farmecului. Feminitatea se declină sub toate formele și stilurile, iar tu nu trebuie decât să te adaptezi tendințele stilului tău și să te bucuri de unicitatea ta!

Specialiștii OPI îți recomandă pentru perioada care urmează 3 modele inedite de manichiură, perfecte pentru petrecerile de Crăciun și Revelion.

O manichiură clasică cu un detaliu subtil și elegant!

Dacă preferi o manichiură într-o singură culoare, dar nu îți dorești să apelezi la același model, poți opta pentru un detaliu subtil, dar elegant. Optează o manichiură într-o singură culoare, precum roșu sau nude, iar pe degetul inelar mergi pe o altă culoare, mai intensă sau mai strălucitoare. De exemplu, poți alege un auriu intens, sidefat, argintiu cu sclipici sau un maro cu particule de auriu!

Foto: Dev_Maryna /Shutterstock

O manichiură cu model de sarbatori!

Modelele de sărbători sunt ideale dacă îți dorești o manichiură ieșită din tipare! Poți încerca desene simple sau poți cere Nail Specialistului stickere de Crăciun! Spre exemplu, steluțe, fulgi de nea, oameni de zăpadă, brăduți, spiriduși sau chiar pe Moș Crăciun. Tot ce trebuie să faci este să îți amintești de ce desenai atunci cand erai mică și să ceri ajutor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Manichiuri pe care să le încerci în această vară. Top 5 modele MUST HAVE Cum să creezi o primă impresie pozitivă la interviul de angajare Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari Foto: Anastasiia Pokliatska /Shutterstock

Pentru o manichiura glam, poți alege culori precum auriu sau argintiu și te asigurăm că vei obține un efect elegant și strălucitor!

Foto: smile23 /Shutterstock

Un french absolut inedit!

Manichiura french poate fi ideea perfectă pentru sărbători dacă o adaptezi puțin! Renunță la albul clasic, înlocuiește-l cu auriu, cu argintiu sau cu sclipici. Daca vrei să ai unghii colorate, poți să ceri un french pe o bază de roșu, nude, gri sau alb.

Foto + foto fr si main: Dina Shuba /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri