29 Decembrie 2021 publicat în Frumusete 18 share-uri

Strălucește în noaptea dintre ani! Ți-am exemplificat 3 dintre cele mai populare tipuri de machiaj recomandate de specialiști pentru petrecerea de Revelion 2021-2022: 

Doar câteva zile ne mai despart de noaptea dintre ani și de momentul special al Revelionului așa că, deși îl petrecem acasă alături de familie și cei dragi, avem cel mai bun motiv să ne veselim, să strălucim și să îmbrăcăm cele mai frumoase ținute ale noastre La urma urmei, noaptea de Revelion este un moment unic în an, pretextul perfect pentru a purta în materie de machiaj glitter, străluciri metalice și accente strălucitoare, culori vibrante care ne pun în valoare trăsăturile sau linii de tuș moderne care evidențiază ochii. Ți-am exemplificat 3 dintre cele mai populare tipuri de machiaj recomandate de specialiști pentru petrecerea de Revelion 2021-2022. Prin urmare…

Trend 1: Glitter pentru străluciri spumante și un machiaj spectaculos

Ce poate fi mai inspirat pentru o noapte strălucitoare decât un machiaj pe măsură, inspirat de sclipirile șampaniei spumoase, ale artificiilor multicolore sau ale gingaselor luminițe din brad și din locuință? Poți opta pentru un machiaj glitter mai subtil (incolor, farduri nude strălucitoare, cu particule minuscule, textură cremoasă sau umedă) sau, din contră, pentru unul proeminent (cu particule masive, multicolor, tip pudră sau într-o culoare puternică), glitterul se potrivește perfect acestui eveniment și, cu un pic de creativitate, poți obține cu ajutorul lui un look spectaculos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

În această seară, mai mult decât în oricare alta, strălucirile nu sunt prea mult. Poți jongla și cu aplicațiile glitter tip minifoițe aurii sau ministrasuri pentru pleoape, pe care le puteți aplica fie de-a lungul pleopei, fie doar în colțul interior sau exterior al ochiului pentru un efect minimalist, dar spectaculos.

Foto: More Than Production /Shutterstock Foto: Dragon Images /Shutterstock Foto: LightField Studios /Shutterstock Foto: Artem Furman /Shutterstock Foto: Eugene Partyzan /Shutterstock Foto: Tata Mamai /Shutterstock Foto: Serg Zastavkin /Shutterstock Foto: margo_black /Shutterstock

Trend 2: Farduri în nuanțe statement, mult VERDE (neon) și machiaj tip color block

Dacă în restul anului ne simțim cel mai bine cu un machiaj cât mai natural sau nude, pentru noaptea de Revelion 2021-2022 experții în makeup ne sfătuiesc să ne reîndrăgostim de culorile tari și puternice și să le folosim cu încredere. Nuanțele statement de fard (deseori le putem numi și nuanțe neon), cu un puternic impact vizual estetic și în ton cu nuanța ochilor și a pielii, sunt perfecte pentru a obține un look imposibil de uitat, de regină.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

În acest an, se merge cu precădere pe nuanțele de VERDE vibrant, NEON, albastru, auriu, dar și de roz neon. Puteți încerca și un machiaj tip color block, în care două sau mai multe nuanțe tari și contrastante creează un look abstract, modern și inedit. Vă puteți ajuta pentru a crea un astfel de machiaj de linii bine definite, unghiulare sau forme geometrice, dar și de spații negative pentru un efect de impact.

Foto: Artem Furman /Shutterstock Foto: Natali Brillianata /Shutterstock Foto: Seprimor /Shutterstock Foto: Anatoliy Kravchenko /Shutterstock Foto: stevewhitefilms /Shutterstock Foto: L Julia /Shutterstock Foto: Artem Furman /Shutterstock Foto: chaletgirl /Shutterstock Foto: oleander studio /Shutterstock Foto:oleander studio /Shutterstock

Trend 3: Eyeliner glam

Eyelinerul își menține supremația și la final de an 2021 și început de an 2022 și este un element clasic, de nelipsit în machiajul acestui Revelion. Puteți trasa cu ajutorul tușului negru linii clasice, tip cat-eye, dar și linii duble sau triple, linii suprapuse sau paralele cu linia ochiului, linii de inspirație retro sau grafice, codițe prelungite și subtile sau din contra voluminoase și geometrice.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Tușul colorat este și el în tendințe și aflându-ne în noaptea dintre an, tușul cu sclipiri aurii, argintii sau albăstrii este în preferințelor artiștilor de makeup. Și eyelinerul alb poate crea un impact puternic dacă este combinat cu o culoare de impact precum galbenul.

Foto: Evgenyrychko /Shutterstock Foto: Julia Strekoza /Shutterstock Foto: KOBRIN PHOTO /Shutterstock Foto: Shtennikova Evgenia/Shutterstock Foto: Julia Pavaliuk /Shutterstock Foto:Tata Mamai /Shutterstock Foto: Dash Skala /Shutterstock Foto: Evgenyrychko /Shutterstock Foto: New Africa /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri