Florin Ionescu: “ Crioterapia prin înghețare reduce stresul și oboseala, previne gripa și răceala, îmbunătațește somnul și întărește metabolismul în trei minute la 180 de grade.”

8 Noiembrie 2021 publicat în Frumusete 71 share-uri

Este bine ca în periaoda aceasta dificilă, de pandemie, să învățăm să trăim ponderat, să avem mult mai multă grijă de sănătatea noastră și de modul în care alegem să ne protejăm corpul. Florin Ionescu, unul dintre terapeuții centrului Fit4you din București, ne aduce în prim plan terapiile pe care le putem face pentru ca noi să funcționăm perfect într-un urban solicitant atât fizic, dar și mental.

Ce înseamnă Fit 4You în peisajul urban bucureștean?

Fit4you în peisajul urban este locul unde fiecare nevoie contează. Este un lanț de centre de remodelare corporală, tratamente corporale, faciale, estetică medicală și recuperare medicală, cu trei locații în București și peste 60 de servicii într-un singur loc.

Cum ne putem alege terapiile potrivite pentru nevoile noastre?

Fiecare client beneficiază de o ședință de evaluare corporală gratuită, scanare 3D, cântărire cu un cântar special, după care va putea afla masa de grăsime, vârsta metabolică, grăsimea viscerală și alte aspecte importante așa cum este măsurarea gradului de celulită și un program personalizat.

Care sunt cele mai mari probleme cu care se confruntă azi cei care aleg să vină la Fit 4You? Care sunt cele mai cerute proceduri de câtre cei care calcă praguul acestui centru wellnes?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Având în vedere vremurile acestea grele pe care le trăim, Fit4you a venit în întâmpinarea pacienților cu foarte multe terapii pentru sănătate și imunitate. Una dintre ele este crioterapia prin înghețare, criosauna, care reduce stresul și oboseala, previne gripa și răceala, îmbunătațește somnul și întărește metabolismul în trei minute la 180 de grade.

Cele mai mari probleme cu care se confruntă clienții Fit4You sunt depozitele de grăsime acumulate de-a lungul timpului sau în perioade scurte din cauza pandemiei, celulita, scăderea în kilograme, retenția de apă și fermitatea pielii. Cu alte cuvinte, aici vin și aleg diferite proceduri menite să le ofere un boost de încredere în sine. Cele mai cerute proceduri sunt; velashape3, primex, accent prime, criolipoza și Iyashidome (sauna).

Cum definiți echipa dvs. de profesioniști? Care sunt criteriile atunci când sunt aleși?

Echipa de specialiști Fit4you este foarte bine instruită, cu vechime de peste opt ani pe toate ramurile de tratament. Specialiștii sunt aleși în urma unor criterii bine stabilite

și pe lângă experiență trebuie să aibă empatie, conduită, atitudine pozitivă și profesionalism.

Există proceduri pe care le aveți în acest centru în exclusivitate? De ce ar trebui să venim în acest centru?

Fit4you este singura clinică unde găsești soluții pentru absolut orice problemă datorită varietății aparatelor, a tehnologiilor de ultimă generație și a rezultatelor excelente obținute de-a lungul anilor. Nu există nicio altă clinică în București sau în țară care să aibă toate tehnologiile sub un singur acoperiș.

Care este feedback-ul celor care fac tratamente corporale în acest centru?

Avem feedbackuri foarte bune, iar acest lucru se reflectă și în numărul mare de clienți pe care îi avem datorită recomandărilor.

Încrederea de sine este cheia relațiilor sociale de succes. Este foarte important ca fiecare persoană să aibă o stimă de sine ridicată, fapt obținut în decursul anilor și mărturisit de către clienții noștri. Lucrul cel mai important și cu care noi chiar ne mandrim…

Puteți enumera câteva dintre vedetele care vin aici?

De-a lungul anilor, ne-au călcat pragul foarte multe persoane publice printre care se numără :Delia, Andra, Antoni, Ana Lesko, Feli, Denisa Tanase, Crina Matei, Dorian Popa, Andrei și Kamara, Ruby, Anca Ciota, Paula Chirila, Nicoleta Nuca, surorile Odagiu, Monica Davidescu și Aurelia Temișan, Monica Anghel, Oana Roman, Andreea Banică, Vlad Drăgulin, Liviu Vârciu, Connect- r, Alex Velea, Adina Buzatu, Iulia Vântur, Iulia Albu și Diana Munteanu , Jorje și lista poate continua …

Ce planuri aveți pentru viitor?

Ne dorim să ne extindem atât pe partea de locații Fit4you, cât și pe partea de aparatură și tehnologii. De asemenea, ne dorim să evoluăm din toate punctele de vedere- profesional, personal și să facem cât mai mulți clienți fericiți.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri