10 Noiembrie 2021 publicat în Frumusete 1 share-uri

Unul dintre motivele cel mai des intalnite pentru care femeile apeleaza la genele false este obtinerea unui look natural, prin inlocuirea rimelului, dar si pentru comoditatea pe care extensiile de gene o ofera, deoarece nu mai trebuie sa pierzi timp folosind un demachiant special pentru inlaturarea rimelului rezistent la apa, spre exemplu.

Extensiile de gene sunt, de fapt, fire de par, realizate din materiale sintetice sau naturale, fire care se lipesc pe propriile gene cu ajutorul unui adeziv special.

Alege extensiile de gene potrivite si accesoriile necesare aplicarii genelor

Atunci cand alegi gene false, trebuie sa tii cont de forma ochilor si a sprancenelor, dar si de culoarea ochilor si a tenului. Alese in mod potrivit, fie extensii de gene 1d, 2d pentru un look clasic sau 3d, poate chiar 4d, pentru un look extravagant si indraznet, acestea vor oferi luminozitate si un aspect de ochi conturati, oferind un plus de stralucire intregului machiaj.

Pentru aplicarea extensiilor de gene intr-un mod corect, ai nevoie de o penseta, de un adeziv potrivit pentru extensii de gene, dar si anumite produse de unica folosinta precum dischete pentru ochi, aplicatoare cosmetice, banda pentru ochi din hartie sau microaplicatoare pentru ochi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Mituri comune si adevaruri nespuse despre extensiile de gene

Unul dintre cele mai comune mituri despre extensiile de gene este acela ca acestea distrug genele naturale si vom ramane fara ele. Nimic mai fals! Intr-adevar, genele naturale pica, dar pica in mod constant, exact ca si firele de par din cap, deoarece acestea se regenereaza in mod regulat.

Adevarul este urmatorul: pierderea genelor naturale in urma aplicarii extensiilor de gene, se datoreaza exclusiv modalitatii proaste de aplicare, dar si a extensiilor din materiale de calitate indoielnica. Totusi, un tehnician calificat foloseste instrumente de aplicare profesionale, gene false de calitate si in functie de tehnica aplicarii, lungimea genelor si grosimea lor, iti vei pastra genele naturale in siguranta.

Un alt mit se refera la faptul ca extensiile de gene lungi sunt incomode si provoaca iritatii. Adevarul este ca se intampla deseori ca din cauza aplicarii incorecte, prea dese si cu o lungime nepotrivita sau dintr-un material iritant, extensiile de gene sa fie incomode si sa provoace anumite iritatii sau dureri de ochi, senzatii de furnicaturi la nivelul pleoapelor. Insa, folosirea unor extensii de gene potrivite fiecarei fizionomii si aplicate corect, nu vor provoca iritatii si nici nu vor fi incomode.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Faptul ca toate extensiile de gene sunt si arata la fel, este un mit intalnit printre necunoscatorii in domeniu. Nimic mai fals. Exista disponibile o multime de modele de extensii de gene, potrivite pentru fiecare client in parte, cu lungimi de la 4 mm până la 14 mm, cu diferite stiluri de curbe și grosimi de 0,03 si 0.07 pentru extensii de volum si grosimi de 0,10, 0,12 si 0,15 pentru gene clasice.

Mitul potrivit caruia extensiile de gene nu trebuie spalate este cat se poate de fals. Acestea trebuie spalate in mod regulat, chiar si de doua ori pe zi, cu ajutorul unui sapun delicat si o perie din spuma. Intretinute in mod corespunzator, acestea vor dura mai mult, nu-ti vor afecta genele naturale si le poti aplica pe perioade lungi de timp.

Un adevar pe care probabil nu-l vei afla este acela ca lipiciul pentru extensii poate provoca cheratoconjunctivită, o tulburare oculara grava. Totusi, daca stilistul dezinfecteaza materialele utilizate si le manipuleaza in mod corespunzator, acest lucru poate fi evitat.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Cu ajutorul extensiilor de gene, poti obtine un aspect voluminos si de lunga durata. Atunci cand alegi extensiile de gene, va trebui sa iei in considerare forma fetei, structura osoasa si genele tale naturale. Cea mai buna modalitate de a afla ce tip de extensii sunt cele mai potrivite pentru tine este sa faci o evaluare personala cu un expert in domeniu.

Mai jos sunt cateva sfaturi despre cum sa te machiezi atunci cand utilizezi extensiile de gene:

  1. Aplica primer pe pleoape, apoi aplica fond de ten sau corector pentru a uniformiza nuanta pielii.
  2. Aplica fard de ochi in culoarea maro inchis sau negru pe pleoape, pentru a crea profunzime si a adauga stralucire ochilor. De asemenea, poti utiliza o nuanta calda de fard de ochi sau chiar o atingere subtila de luciu.
  3. Utilizeaza o culoare gri deschis sau roz pal in pliul ochiului pentru un aspect natural. Finalizeaza cu rimel si luciu de buze pentru un aspect complet.

Asadar, folosirea unor extensii de gene din materiale naturale cu ajutorul unui adeziv pentru extensii de gene potrivit, aplicate in mod corespunzator si curat de catre un tehnician profesionist, extensii de gene care ulterior aplicarii sunt intretinute corespunzator, nu vor distruge genele naturale, nu vor pica si nu vor produce iritatii sau alte probleme globului ocular.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Sursa foto: Photo by Allef Vinicius on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri