2 Noiembrie 2021 publicat în Frumusete 29 share-uri

Ne place să fim frumoase, ne place să ni se spună asta, mai ales atunci când știm că facem eforturi mari să arătăm impecabil. iBrowsElixir™ se ocupă de tratamentul pentru sprâncenele noastre. Este un elixir revoluționar pentru regenerare și pentru îngrijirea ca la carte a sprâncenelor, cu ingrediente performante pentru îngrijirea firului de păr.

Ce înseamnă iBrowsElixir™ într-o gamă destul de largă de produse pentru îngrijirea sprâncenelor pe care o regăsim pe piață și care este proveniența acestui produs?

Este adevărat că avem pe piață o gamă destul de largă de produse pentru îngrijirea sprâncenelor, însă nu și pentru regenerarea sprâncenelor. Pentru regenerare sunt numărate pe degetele de la o mână toate produsele disponibile pe piața din România. iBrowsElixir™ este creat de la zero de mine, împreună cu un laborator din România. Este un produs conceput și produs în România, de la formula cosmetică, la designul ambalajului.

Este, cu siguranță, un produs revoluționar... De ce ar trebui să avem încredere într-un astfel de produs? Ce anume aduce nou?

iBrowsElixir™ este în primul rând revoluționar prin prisma ingredientelor folosite, acestea fiind descoperiri 2018 - 2020, cele mai noi și performante ingrediente, pentru regenerarea părului.

În ceea ce privește încrederea, laboratorul cu care am lucrat a venit cu o idee care mi-a plăcut foarte mult: ne dorim să creăm în primul rând un produs sigur și apoi performant. Ceea ce au și reușit. Avem un produs vegan, 100% natural, fără efecte adverse. Mai mult, ideea produsului a început prin testarea unei prime formule, chiar pe clientele noastre, care au fost curioase să o încerce. Doar după ce am validat eficacitatea conținutului, am început să lucrez la design, ambalaj, etc. Așadar, ar trebui să avem încredere în iBrowsElixir pentru că este un produs safe și cu eficiență testată, înainte de producție.

Noutatea vine chiar din eficiența crescută, combinația de ingrediente și cantitatea de principii active pe care am pus-o în produs. Produsele de acest gen conțin 3-5 sau maxim 10% principii active. Noi avem peste 25%. Pe lângă asta, am realizat și un device adaptat pentru sprâncene. DermaRoller-ul iBrowsElixir™ este un mic device cu o rolă prevăzută cu foarte multe micro-ace din titan, cu lungimea de 0.25 mm (foarte safe pentru utilizarea acasă).

Acest device are două funcționalități. În primul rând prin perforarea superficială a pielii este stimultată circulația periferică pe zona respectivă și astfel stimulată regenerarea firelor de păr, iar al doilea beneficiu este că produsul va pătrunde și mai bine în piele.

iBrowsElixir™ este un produs 100% natural. Aș dori să ne spuneți ce anume conține și care este eficiența lui

Acțiunea iBrowsElixir™ începe din momentul în care ia contact cu pielea, unde primul ingredient care întră în acțiune este acidul hialuronic, care conduce toate celelalte ingrediente și principiile active, direct la foliculul de păr. Concentrația mare de acid hialuronic asigură o absorbție de aproape 100% a ingredientelor, cu o viteză de 5x mai mare față de formula fără acid hialuronic. (a se observa cât de repede intră produsul în piele).

Odată ajunse în derm, ingredientele iBrowsElixir™ acționează astfel:

Extractul de agrișe indiene Amla, împreună cu extractul de alge Oarweed, care conține peste 42 minerale și phyto-nutrienți, 18 amino acizi, 12 vitamine, phyto-hormoni și antioxidanți naturali, echilibrează glandele sebacee din jurul foliculului de păr, aducându-le în starea optimă de funcționare și astfel este stopată căderea firelor de păr și este potențată creșterea acestora, atât din foliculii activi, cât și din cei înăbușiți de sebumul produs în exces până la acel moment. Totodată, extractul Amla începe reversia procesului de îmbătrânire al foliculului de păr, prezervând colagenul de tip 17a1 în interiorul acestuia, astfel optimizandu-i funcționarea și limitându-i procesul de degradare. De asemenea, este stimulată înmulțirea celulelor pozitive de tip Ki67 în bulbul firului de păr, facând-ul mai puternic, mai gros și mai plin/lucios.

În continuare, așa cum bine știm, orice organism are nevoie de un mediu propice pentru o dezvoltare armonioasă, așadar ne-am preocupat și de mediul înconjurător al foliculilor de păr și al glandelor sebacee, transformându-l într-unul extrem de prielnic. Pentru asta, am introdus în formula noastră un alt extract din alge, de data aceasta algele brune Channeled, care vin în ajutor cu proprietățile lor de curățare a toxinelor și reducerea stresului oxidativ din celule. Împreună cu extractul din alge brune, intră în acțiune extractul din germeni de grâu și germeni de soia, care au ca rol optimizarea întregii activități celulare. În perioada de germinare, soia și grâul conțin cele mai mari cantități de de phyto-nutrienți, enzime, vitamine, minerale și amino acizi, iar cel mai important aspect pentru firul de păr și folicul este că în acest proces de germinare, proteinele se transformă în oligopeptide și amino acizi liberi, care optimizează activitatea biochimică din folicul și bulbul de păr.

Și pentru ca toate aceste efecte să fie de durată, am introdus extractul din rădăcina de Calota chinezească recunoscută din antichitate în medicina chineză, pentru puternicele sale proprietăți de încetinire a efectului de îmbătrânire a celulelor.

Ca și eficiența avem aproximativ 80-85% feedback pozitiv de la clientele care au folosit iBrowsElixir™ minim 2 luni, de 2x/zi.

Poate oricine să folosească iBrowsElixir™ ? Are contraindicații?

Da, poate fi folosit de oricine, inclusiv în sarcină și alăptare. Este contraindicat doar persoanelor hipersensibile la oricare dintre ingredientele înscrise pe etichetă.

Care sunt sfaturile dvs. ca specialist? Folosim acest produs, dar de ce anume ar trebui să ținem seama în timpul tratamentului?

Pentru un proces de regenerare cât mai eficient, am următoarele recomandări:

Să nu ne mai atingem de niciun fir acasă. Lăsăm sprâncenele să crească și apelăm la specialiști.

Aplicăm iBrowsElixir™ de 2x/zi, iar DermaRoller-ul iBrowsElixir™ doar o data, seara. Întâi masăm zona cu rollerul, iar apoi aplicăm elixirul direct cu aplicatorul integrat în capac. Aplicăm astfel încât să simîțim că a ajuns la rădăcina firelor, că am umezit bine pielea. Toate procedurile le facem pe pielea curățată în prealabil.

Vom face 2 luni de tratament, cu 2 aplicari/zi. Vom face pauză o lună și apoi facem tratament intermitent, o lună cu o lună pauză, până ajungem la rezultatul dorit.

În tot acest timp este indicat să mergem la pensat, nu mai devreme de o lună și nu mai târziu de două luni. Bineințeles vom stabili o nouă formă, pe care o vom respecta, chiar dacă nu avem încă fire crescute în anumite zone, care implică noua formă.

Ce le transmiteți femeilor din România care își doresc sprâncene frumoase?

Să apeleze la mine! Acum serios, dacă își doresc sprâncene frumoase într-un mod natural, să apeleze la specialiști în arta pensatului cu penseta, la specialiști care știu să obțină cel mai bun rezultat din firele de păr, nu prin make-up, micropigmentare, tatuaj, henna, laminare sau alte tehnici de mascare. Filosofia iBrows este să ai sprâncene frumoase atunci când te trezești dimineața, nu seara, când sunt machiate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri