1 Noiembrie 2021 publicat în Frumusete 56 share-uri

Poate că părul lung a fost asociat foarte des senzualității și femininatii, dar trebuie să dăm Cezarului ce este al Cezarului și să recunoaștem că părul scurt poate fi extrem de sexy. Părul și tunsorile scurte au avantajul că pot fi stilizate cu ușurință, au o alură chic, nonconformistă, dar în același timp foarte stilată și sofisticată.

Iar dacă nu v-am convins până acum că o tunsoare scurtă poate fi o alegere potrivită în cazul în care visați la una și se potrivește de minune fizionomiei voastre, trebuie să dezvăluim și secretul suprem al tunsorilor scurte: puteți crea și reda cu ușurință impresia de volum pe o tunsoare scurtă, iar părul pare mai des. De aceea tunsorile scurte sunt foarte potrivite și pentru persoanele care au părul cu fir subțire sau rar.

Începând cu părul tuns scurt în straturi suprapuse care conferă volum, linii tăiate în stil pixie, bob superscurt, tăieturi asimetrice sau simetrice, bretoane drepte, descendente sau rotunde, colțuri laterale, perciuni îndrăzneți, volume inegale, aspectul de par “ud” sau de “ciufulit”… părul scurt poate fi extrem de sexy și senzual, iar tunsorile de mai jos demonstrează din plin acest lucru.

Retail jobs

15 tunsori sexy pentru părul scurt

Foto: De la Tata Mamai /Shutterstock

Foto: De la wrangler /Shutterstock Foto: De la Demidenko /Shutterstock Foto: De la kiuikson /Shutterstock Foto: De la kiuikson /Shutterstock Foto: De la Viktoriia Hnatiuk /Shutterstock

Foto: De la Victoria Chudinova /Shutterstock

Foto: De la Maria Markevich /Shutterstock Foto: De la kiuikson /Shutterstock Foto: De la kiuikson /Shutterstock Foto: De la marigo20 /Shutterstock Foto: De la popcorner /Shutterstock Foto: De la Look Studio /Shutterstock Foto: De la MikroKon /Shutterstock Foto: De la NatashaRamenskaya /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri