Mărirea buzelor cu acid hialuronic a devenit un must have pentru foarte multre dintre noi, motiv pentru care este esențial să ne informăm bine înainte de apela la această procedură. R1aesthetic este centrul în care activează cu succes medicul estetician Raluca Harnagea, un adevărat architect în tehnici moderne pentru ca noi să arătăm mereu tinere.

Ce este de fapt acidul hialuronic?

Cu siguranță multe dintre voi deja v-ați documentat, sau poate că ați auzit din diverse surse că acidul hialuronic este o moleculă care se gaseste deja in tesutul conjunctiv al organismului nostru și în piele.

După 20-25 de ani, pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de acid hialuronic scade semnificativ, tocmai de aceea cercetătorii noștri au găsit soluția de a extrage această moleculă, iar tehnicile moderne permit sintetizarea și producerea acesteia în diferite forme tocmai pentru ca noi să putem beneficia de cele mai bune tratamente și pentru a arăta mereu la fel de tinere.

În ce constă intervenția de mărire a buzelor cu acid hialuronic?

Înainte de toate, trebuie să menționăm că nu este o procedură dureroasă întrucat efectuam o anestezie intraorală (la noi în clinică), astfel încât intervenția poate fi efectuată în cele mai bune condiții, atât pentru pacient cât și pentru medic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Pacientul va avea în ziua injectării un ușor edem inflamator care va persista și în următoarele zile, practic rezultatul final va fi vizibil în decurs de 7-10 zile post intervenție.

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic este una dintre cele mai solicitate proceduri din această perioadă, tocmai de aceea este important ca voi să alegeți un medic de care să fiți multumiți în funcție de tipul de abordare al acelui medic.

Cum faceti acest lucru?

Urmăriți lucrările acestuia, astfel veți observa dacă vă identificați sau nu cu forma de buze pe care doriți să o obtineți.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri