23 Aprilie 2021 publicat în Frumusete 34 share-uri

Pentru inspirație și o manichiură modernă și reinterpretată, dar păstrând elementele de bază din stilul mult iubitei manichiuri french, ți-am pregătit 40 de modele moderne și diverse de manichiură french:

DESCHIDE PREZENTAREA

Probabil că manichiura french este cea mai iubită și populară manichiură din lume și pe bună dreptate putem spune că există câte un model de astfel de manichiură pentru orice preferință și gust. Se spune că își are originile în anii ’70 și manichiură french clasică, cea în două tonuri, așa cum o cunoaștem cu toți (alb și o nuanță nude sau naturală) a fost creată de Jeff Pink, fondatorul brandului Orly, și nu tocmai într-un salon parizian așa cum pare a sugera denumirea sa, ci pe platourile de filmare de la Hollywood, din motive mai degrabă practice.

Decenii mai târziu, manichiura french rămâne la fel de îndrăgită și cunoaște diverse variante, interpretări și reinterpretari contemporane. Astăzi, vârfurile unghiutelor nu mai sunt doar albe, ci și aurii (uneori chiar și cu foiță aurie aplicată), negre, pictate în straturi suprapuse, duble sau chiar triple, scăldate în glitter argintiu rece, în nuanțe neon (galben, roz etc), în mini animal printuri, în accente de curcubeu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient De la puncte minimaliste la buline maxi - manichiura cu puncte este manichiura sezonului! 25 de modele de unghii superbe, moderne, cu puncte

French-ul devine ocazional și inversat precum în manichiura half-moon (semiluna) sau chiar ombre, estompându-se ușor linia dintre nuanțe până aproape de contopire. Alteori, manichiura french se combină cu alte tipuri de manichiură, iar rezultatul este unul spectaculos și modern. Uneori pe vârfurile unghiutelor regăsim chiar desene și elemente spectaculoase de nail art, iar pe unghii diverse aplicații.

Pentru inspirație, ți-am pregătit 40 de modele moderne și diverse de manichiură french:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri