3 Martie 2021 publicat în Frumusete 23 share-uri

Vă invităm să descoperiți 30 de modele de manichiură cu motive de primăvară, inspirate din acest anotimp, și care pot fi purtate cu încredere oricând în acest sezon. (Foto fr si main: De la Dina Shuba /Shuterstock)

DESCHIDE PREZENTAREA

Atunci când se inspiră din natură, manichiura nail art este asemenea primăverii: luminoasă, diversă, prețioasă și pretențioasă, în nuanțe dulci sau pastelate de roz fondant, bleu ciel, verde mentă sau din contra, în culori tari, pline de strălucire, precum verdele sau galbenul vibrant care să ne amintească de explozia de viață și exuberanță pe care o aduce primăvară.

Regăsim lumina caldă a primăverii, albastrul inconfundabil al cerului de primăvară, verdele crud în manichiura nail art cu motive florale sau din lumea vegetală a acestui anotimp, în cea geometrică sau texturată, în manichiura cu printuri sau patternuri botanice, în liniile de suspans și punctele minimaliste încă în tendințe, în sclipirile delicate de glitter sau ale desenelor elaborate și decorative de pe unghia inelarului sau a arătătorului (sau a ambelor), în albul lăptos îmbinat cu albastrul mat al ojei, în aplicațiile minimaliste și deloc opulente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri