22 Februarie 2021 publicat în Frumusete 1 share-uri

Timpul prelungit petrecut în bucătărie, perioada Sărbătorilor și sedentarismul sunt principalele motive care au provocat multora dintre noi, în ultimele luni, acumularea de strat adipos. Vestea bună este că, în cel mult două luni, cu ceva ordine în alimentație și câteva proceduri neinvazive, putem scăpa de surplusul ponderal și îi putem reda pielii suplețea și prospețimea, susține specialistul Therapy Boutique, Ionela Preda.

Comunicat de presa

„O dată ce vom scăpa de hainele groase, nu va mai fi la fel de ușor să mascăm depunerile inestetice și cel mai indicat este să scăpăm de ele, cât încă surplusul să nu este foarte mare. Iar pentru aceasta nu este nevoie de diete drastice, de înfometare sau de interdicții frustrante, ci doar de respectarea câtorva principii simple și sănătoase!

Astfel, este foarte important să ne hidratăm, consumând cel puțin un litru și jumătate de apă zilnic, să reducem porțiile și să nu ne abatem de la regulile minime alimentare. Spre exemplu, este bine să consumăm un singur tip de proteină la o masă, adică să nu combinăm carne cu brânzeturi. De asemenea, nu e bine să amestecăm proteinele cu hidrocarburi și trebuie să micșorăm treptat porțiile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște

Dacă simțim nevoia de ceva dulce, cel mai indicat este să consumăm, după masă, două felii de ananas proaspăt, cât mai copt”, a explicat fizioterapeutul Ionela Preda.

Conform specialistului Therapy Boutique, clorofila este cea mai bună metodă de accelerare a tranzitului, de aceea este indicat să consumăm cât mai multe legume verzi precum rucola, broccoli, leurdă, ardei gras verde, castraveți sau salată.

„Trei mese pe zi, completate cu două gustări formate din câțiva sâmburi de migdale, miez de nucă ori semințe crude de dovleac sunt suficiente pentru oricine.

Dacă vrem să avem un metabolism mult mai accelerat, ideal este să mâncăm seara un singur tip de proteină, să zicem o friptură, fără să combinăm acel tip de proteină cu nimic altceva și să avem 12 ore distanță până la micul dejun. În maximum 2 luni și jumătate putem declanșa, în acest mod, un proces de schimbare a metabolismului care ne va ajuta să scăpăm de excesul ponderal în mod natural, mult mai facil.

Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Nici somnul nu trebuie neglijat, organismul având nevoie în această perioadă de cel puțin 6-7 ore, pentru a-și încărca bateriile”, a mai spus Ionela Preda.

În paralel cu aceste practici sănătoase, terapeutul recomandă și efectuarea câtorva proceduri de reducere a stratului adipos și de redare sau menținere a fermității pielii:

1. Masaj combinat cu Tecar și drenaj limfatic. Acest tip de procedură este, în fapt, o ședință relaxantă în care masajul clasic se combină suplimentar cu undele, iar prin legătura dintre terapeut și căldura produsă de echipament, se obține un rezultat benefic și plăcut.

La rândul său, drenajul limfatic, care este un fel de campion mondial al tratamentelor destinate problemelor circulatorii, când este efectuat cu ajutorul aplicatorilor speciali TECAR, acționează și mai eficient pentru deschiderea stațiilor ganglionare. Este nevoie doar de presiuni circulare ușoare la nivelul membrelor afectate, urmând direcția circulației limfatice.

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Terapia este indicată pentru reducerea celulitei, depunerilor de grăsime, detoxifierea organismului, reducerea edemelor, stimularea sistemului imunitar și combaterea așa-numitei senzații de picior greu, care apare din cauza sedentarismului și deshidratării.

2. Electrostimularea wireless

Electrostimularea wireless reprezintă o contracție involuntară a musculaturii determinată de aplicarea unor impulsuri electrice, prin intermediul unor electrozi speciali, care se aplică pe suprafața pielii și care nu utilizează cabluri. Acest tip de terapie reduce cu mult timpul de pregătire a procedurii, oferă confort pacientului, iar terapeutului posibilitatea să conceapă și programe de terapie în mișcare.
„Noua tehnologie wireless dispune de o funcție Muscle intelligence, care scanează fibra musculară și arată pragul până la care poți crește parametri terapeutici în timpul protocoalelor personalizate folosite în cazul fiecărui pacient în parte. Aparatul dispune de 71 de programe unice prestabilite”, explică specialistul Therapy Boutique, adăugând că programele de lucru se adaptează permanent, funcție de felul în care se modifică stratul adipos, fermitatea pielii sau starea de spirit a pacientului.
Efectele sunt impresionante: scade circumferinţa corporală localizată sau generală prin reducerea stratului adipos; accelerează funcţiile organismului şi îmbunătaţeşte circulaţia sangvină; combate retenţia de apă; arde grăsimile; redă fermitatea muşchilor; elimină celulita și redă pielii elasticitatea şi aspectul sănătos.

Elevii Școlii Quantum din București au obținut locuri fruntașe la MATHLETICS, cea mai mare competiție online de matematică din lume, datorită unui model nou de învățare Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

3. ShockWave este magicianul proceselor de slăbire

Procedura, complet neinvazivă, constă în aplicarea undelor acustice pe zona afectată (coapse, fese, abdomen și spate), în asociere cu electrostimularea, având ca efect activarea țesutului conjunctiv, tonifierea musculaturii, drenajul limfatic și asigurarea aportului de substanțe nutritive la nivel celular.
Nu poate fi folosită însă, pe zonele cu glande endocrine și pe față, iar în terapie se folosesc programe adaptate funcție de țesut, astfel încât rezultatele să aibă maximum de eficiență.
Un pachet lunar care include 10 ședințe de tratamente combinate în acest fel, pentru reducerea stratului adipos și redarea fermității pielii poate costa până la 1.000 de lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri