Cea mai nouă gamă de la Nu Skin se bazează deopotrivă pe știință și pe puterea regeneratoare a naturii, complexul botanic adaptabil ajutând pielea să se adapteze la orice situație și să nu mai conteze tipul de ten atunci când vine vorba de o îngrijire completă. 

Odată cu lansarea gamei Nutricentials, Nu Skin, companie dedicată îngrijirii pielii, este pregătită să facă provocărilor privind îngrijirea modernă a pielii. Poluarea, expunerea excesivă la soare, timpul în exces petrecut în fața ecranelor și stilul de viață agitat, toate au un impact negativ asupra pielii. Aceasta poate avea ca rezultat semne vizibile timpurii ale îmbătrânirii pielii, un aspect fad, pori blocați și multe alte îngrijorări privind pielea. Pentru Nu Skin, provocarea nu a fost numai de a crea o linie care să ajute la depășirea acestor probleme, ci și pentru a se asigura că se diferențiază de concurență.

„Știm îngrijorările cu privire la piele cu care se confruntă consumatorii moderni. Cele mai multe reprezintă un rezultat direct al mediului nostru, dar acestea nu sunt universale. Pielea voastră are nevoi diferite în situații diferite. Pentru a oferi o soluție, am analizat natura din jur. Răspunsul a fost complexul unic de plante bioadaptabile din noile noastre produse. Atunci când este prezentă într-o concentrație suficient de mare, așa cum se întâmplă pentru cele cinci creme ale noastre și serul nostru puternic, această combinație de extracte de plante va ajută pielea să se adapteze la mediu și oferă protecție împotriva provocărilor cu care se confruntă zilnic. Reprezintă o inovație incredibilă.” Florence Godet, Manager Produse Nutricentials.

Pentru Nutricentials, natura oferă mai mult decât inspirație. Prin știința inovatoare, Nu Skin a utilizat extracte din planta revitalizării, ciuperca chaga, ginseng siberian, rădăcină de maral și rădăcină de rujă, cinci plante care prosperă în condiții extreme, și le-a transformat în ceva ce acționează asupra pielii: complexul botanic bioadaptabil. Ideea este simplă. Când adăugați unul dintre noile produse la rutina de îngrijire a pielii, vă ajutați pielea să se adapteze la mediul său, adică va rămâne radiantă și strălucitoare, chiar și atunci când se confruntă cu provocările menționate mai devreme. Este ceva cu totul nou pentru o gamă de îngrijire a pielii.

Totuși, Nu Skin știe că natura nu deține toate răspunsurile. Combinarea acestor ingrediente cu știința unică a companiei este la fel de importantă, o combinație care poate fi observată la toată gama. Fie că adaugă protecție împotriva luminii albastre în cremele de zi ale companiei sau vă ajută pielea să facă față nevoilor sale privind hidratarea cu noul amestec HydraFlex din Celltrex Always Right, un ser puternic, în arsenalul Nutricentials există o mulțime de arme. Dar, pentru Nu Skin, știința nu vizează numai ingredientele. Vizează și persoanele.

„De prea mult timp, consumatorii s-au simțit limitați de tipul lor de piele. Persoanele cu ten gras sau sensibil evită produse deoarece acestea nu răspund nevoilor lor unice. Cu gama Nutricentials, tipul de ten nu mai contează deoarece gama vă ajută pielea să se adapteze la orice situație, însemnând că toată lumea poate beneficia de aceasta. Acum, oamenii trebuie să se gândească numai la textura preferată. Chiar ne-am asigurat și de faptul că produsele noastre sunt noncomedogenice – acestea nu vor bloca porii.” Florence Godet, Manager Produse Nutricentials.

Cu treisprezece produse din care să aleagă, consumatorii vor avea multe opțiuni. Linia include trei produse de curățare, două produse de tonifiere, cinci produse de hidratare, o mască, un exfoliant și serul puternic. Capacitatea de a le putea utiliza pe toate sau de a le combina cu alte produse este, cu siguranță, atractivă, indiferent de tipul de ten. Fără îndoială, Nutricentials este o gamă pe care mulți utilizatori moderni interesați de îngrijirea pielii vor fi nerăbdători să o achiziționeze după lansarea acesteia în 14 ianuarie 2021.

Gama Nutricentials va fi disponibilă pentru achiziționare online la nuskin.com sau de la distribuitorii oficiali Nu Skin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri