Base coat este esențial atunci când aplici un lac semipermanent, deoarece acesta va fi, așa cum sugerează și numele său, baza aplicării lacului.

Printre elementele esențiale ale manichiurii, putem menționa base coat-ul. Acest lac incolor joacă roluri esențiale în frumusețea unghiilor și previne multe inconveniente.

Pentru o manichiură de top și unghii cu aspect sănătos, te poți uita la promisiunile base coat-ului.

Protecția și fortificarea unghiilor

  • O acțiune de protecție: pentru a servi drept protecție împotriva atacurilor provocate de oja semipermanentă.
  • O acțiune de tratare a unghiilor cu ceea ce au nevoie pentru a îmbunătăți regenerarea, și a întări unghia.
  • Utilitatea sa: base coat va acționa ca o protecție împotriva lacului care va fi depus pe unghiile tale deoarece cu cât acesta va avea o culoare mai strălucitoare, cu atât va avea mai mulți pigmenți și cu atât riscă să îți îngălbenească unghiile. Base coat-ul le va proteja, de asemenea, împotriva altor elemente care alcătuiesc lacul și le-ar putea slăbi.

Un strat de bază împotriva decolorării unghiei

Dacă îți place să porți unghii roșii sau galben însorit, nu trebuie să uiți că lacurile colorate tind să păteze unghiile. În prezența permanentă a lacului, unghia începe să capete o altă nuanță, care nu este estetică, mai ales dacă vrei să faci o pauză și să le porți în mod natural. De obicei, unghiile devin gălbui, dar pot de asemenea să devină gri și chiar verde. Printre secretele unui set perfect de manichiură, poți găsi base coat-ul. Stratul de bază este un lac transparent care va servi ca bază înainte de aplicarea lacului colorat. Ca toate lacurile cu o pensulă, se aplică pe întreaga suprafață a unghiei. O lași să se usuce bine înainte de a începe aplicarea lacului și a stratului superior.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România trece la ora de vară 2023. Cum se schimbă ceasul și când trecem la ora de vară Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

Un base coat pentru întărirea unghiilor

Base coat-ul servește ca bază de protecție împotriva lacului și evită să ai unghiile îngălbenite, dar are și rolul de a face unghiile mai rezistente. Majoritatea lacurilor de bază sunt îmbogățite pentru a hrăni cheratina unghiei. Folosirea unui base coat, chiar și fără lac, este o modalitate excelentă de a evita unghiile moi sau fragile. Chiar dacă porți unghiile în mod natural, poți alege un base coat.

Un base coat pentru o manichiură de lungă durată

Chiar dacă îți place să-ți iei timp pentru frumusețea mâinilor, nu vrei neapărat să-ți refaci manichiura în fiecare zi. Stratul de baza are multe avantaje pentru a avea grijă de sănătatea unghiilor, dar și pentru a asigura o manichiură de lungă durată. Dacă aplici oja direct pe unghie, aceasta se poate desprinde destul de repede. Base coat-ul permite o mai bună prindere a lacului pe unghie. După aplicare, așteaptă câteva minute, ca și în cazul oricărui alt lac, pentru ca stratul de bază să se usuce.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Cand copilul este nepoliticos sau lipsit de respect – sfaturi pentru parinti

Cum se folosește și se aplică?

În procesul de aplicare a ojei semipermanente, base coat-ul este primul strat de produs depus pe unghiile tale după ce le-ai pregătit (pilit, spălat și cuticulele împinse înapoi). Aplică un singur strat subțire din acest produs, care poate fi utilizat și singur în scopuri cosmetice sau de regenerare.

Primerul: încă o securitate

Ai grijă, deoarece unele truse semipermanente pe care le vei cumpăra de pe internet nu includ un base coat, dar includ un primer. Nu este același lucru, deoarece acesta va servi doar pentru a îmbunătăți rezistența stratului de bază, dar nu va servi niciodată ca protecție pentru unghiile tale.

Sursă foto: Hand photo created by freepik - www.freepik.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri