Iți vine să crezi sau nu, 2021 este anul schimbărilor în hairstyling. Este anul tunsorilor cuminți, dar al culorilor care te vor scoate din anonimat.

Înainte de a ajunge la salon, e important să iți faci o idee despre tendințele acestui an, tocmai de aceea am cerut sfatul stiliștilor El Studio Style. Ei ne vor spune care sunt propunerile pentru acest an și ce coafuri ar trebui să eviți dacă vrei să rămâi în trend.

Tunsori pe care trebuie să le porți în 2021

"Anul acesta este obligatoriu să ieșim mai mult in evidență. Să optăm pentru coafuri mai îndrăznețe care să ne scoată din zona de comfort. Se vor purta tunsorile naturale, lejere, cât și pixie; tunsori care se pot stiliza ușor în general, precum boburile alungite sau bobul francez, coafurile stratificate cu un plus de volum și bretonul cortină.", spune Ramona, hairstylist la El Studio Timpuri Noi.

Tunsori cuminți, dar în culori care îți fură privirea

Chiar dacă anul acesta părul se va coafa extrem de lejer și nu avem nevoie de multe artificii pentru un look fabulus, culorile sunt cele care ne vor scoate din anonimat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște

"O simplă culoare de păr poate schimba complet modul în care ești percepută de către cei din jur și chiar felul în care te simți. Și pentru că se poartă nuanțele îndrăznețe, le putem crea într-o variantă 3D, precum un albastru puternic, de culoarea păunului, sau roz, precum bomboanele pentru copii. Nuanțe la fel de în trend sunt și roșul aprins ca focul, dar și unele mai cuminți precum blondul perlat, în nuanța nisipului sau a caramelului, puse în evidență prin tehnici speciale de vopsire cunoscute încă din anii trecuți precum ombre, highlights, balayage și shatush.", spune Alexandra, hairstylist în El Studio Dristor.

Trendurile din acest an versus cele din anii trecuți.

Față de trendurile anterioare, anul acesta este unul mai ponderat, tocmai de aceea indemnul trendsetterilor în hairstyling este să ne reîntoarcem la valorile reale ale educației. "Tunsorile vor fi în mod obligatoriu simple, clasice și lejere, dar cu un impact vizibil asupra celei care o poartă. Nu vom mai purta breton drept sau voluminos, bucle mărunte sau bine definite și nici șuvițe de la rădăcină. ", declară Aliona, hairstylist El Studio Mihalache.

Există și coafuri nemuritoare

Chiar dacă trendurile în hairstyling se schimbă în fiecare an, există și coafuri care vor rămâne mereu în trend. "Buclele și împletiturile sunt nemuritoare. Fie că sunt lejere sau mai elaborate, inserate într-o coafură de ocazie, ori într-un styling de zi cu zi, acestea se potrivesc oricui și au fost întotdeauna îndrăgite și cerute atât de publicul tânăr, cât și de doamnele mai în etate. În plus, sunt extrem de feminine și dau un plus de valoare oricărui tip de păr.", declară Cati, hairstylist El Studio Floreasca.

* Foto și informații oferite de specialiștii El Studio

Pentru mai multe propuneri de tunsori și styling accesează pagina de facebook El Studio Style.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri