12 Ianuarie 2021 publicat în Frumusete 26 share-uri

Dacă și tu dorești să intri în această aventură, dar găsești că utilizarea unei lămpi UV pare complicată, iată cum să folosești o lampă UV pentru unghii.

Lampa UV este foarte faimoasă în aceste zile, deoarece mulți oameni au îndrăznit să se lanseze în a aplica un lac semipermanent acasă. Vei înțelege, acesta este un accesoriu esențial și foarte accesibil pentru cele care doresc să aibă unghii impecabil lăcuite. Deci, dacă și tu dorești să intri în această aventură, dar găsești că utilizarea unei lămpi UV pare complicată, iată cum să folosești o lampă UV pentru unghii.

Înainte de a utiliza o lampă UV

Înainte de a-ți așeza mâinile drăguțe sub o lampă UV, trebuie să faci câțiva pași. În primul rând, trebuie să ai grijă de unghiile tale și acesta este un întreg proces care implică: modelarea unghiilor, lustruirea și împingerea cuticulelor înapoi. Unghiile trebuie să fie foarte curate, iar mâinile să fie foarte moi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei

Ulterior, trebuie să aplici un strat de bază pe unghii și apoi să le usuci câteva secunde sub lampa UV. Apoi vine aplicarea semipermanentă de lac și pentru a-ți usca unghiile, va trebui să folosești din nou lampa UV unghii. La final, pentru a avea unghii frumoase, trebuie să folosești lampa UV de cel puțin trei ori în timpul unei sesiuni.

Utilizarea lămpii UV

Lampa UV este esențială dacă dorești să ai unghii frumoase lăcuite cu gel sau rășină și de aceea lampa UV este atât de populară în zilele noastre. Contrar credinței populare, este foarte ușor să folosești acest tip de lampă de unghii.

Primul lucru de făcut este să respecți indicațiile date de marca de lac de gel pe care o alegi. Acest lucru este foarte important pentru a nu rata aplicarea de lac și pentru a nu uza și abuza de curățenie. Mai întâi, întinde top coat pe unghii, apoi așează-le sub lampă timp de câteva secunde. Apoi, răspândește gelul pe unghii, apoi programează lampa UV în conformitate cu indicațiile mărcii de lac de gel pe care le-ai citit în prealabil. Așază-ți unghiile sub lampa UV și, după ce a trecut timpul, îndepărtează-ți mâinile. Pentru a termina, întinde stratul superior pe lacul de gel înainte de a-ți pune unghiile sub lampă pentru ultima dată.

Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Este important să reții că unele lămpi UV funcționează cu curent continuu de la rețea, iar altele necesită baterii. Lămpile UV care funcționează cu baterii sunt mult mai convenabile.

Cum se alege o lampă UV

Este destul de ușor să îți alegi lampa UV. Într-adevăr, trebuie să amintim pur și simplu că lămpile de 9W sunt făcute pentru începători extraordinari, lămpile de 36W sunt ideale pentru uz casnic, iar modelele de 75 W sunt făcute pentru profesioniști. Puterea este foarte importantă!

De asemenea, trebuie amintit că modelele mari sunt potrivite și pentru pedichiură și sunt, de asemenea, foarte practice. În plus, alegând o lampă UV cu temporizator, poți încerca mai multe mărci de lac de gel, deoarece timpul de uscare variază de la o marcă la alta.

Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

În plus, unele lămpi UV au un ventilator mic, astfel încât să poată fi utilizate cu lacuri convenționale, sunt lămpi hibride. În cele din urmă, reține că, pentru a economisi bani, alegerea unui kit care include o lampă UV, lacuri cu gel, un strat de bază, un strat superior și un produs de curățare ar fi o idee excelentă.

Sursă foto: Freepik.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri