Pentru că fizionomia femeilor este diferită, fiecăreia i se potriveşte un anumit tip de machiaj care să îi evidenţieze trăsăturile naturale.

Arta make-up-ului s-a dezvoltat uimitor datorită numeroşilor artişti din industrie. Astăzi, machiajul este, mai degrabă, o tehnică de a scoate în evidenţă trăsăturile naturale şi frumoase ale femeii şi nu de a ascunde. Bineînţeles, există tehnici şi pentru a ascunde micile imperfecţiuni, fără a schimba radical felul în care o persoană arata.

O mulţime de branduri lansează produse excelente pe piaţă, care nu ar funcţiona fără tehnicile speciale ale artiştilor. Aşadar, make-up artiştii pot crea diferite tipuri de machiaje, în funcţie de tehnicile utilizate, ţinând cont de preferinţele clientelor şi de evenimentele la care acestea participa.

1. Trucuri eficiente pentru machiajul de zi

Machiajul de zi nu constă doar într-o intensitate ceva mai redusă a culorilor, în comparaţie cu cel de seară, ci şi în tipul bazei aplicate. Este vorba, în principiu, de cât de complex este realizat machiajul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!

Produsele sunt aplicate astfel să reziste pe toată perioada zilei, fără a contura excesiv. De altfel, se va alege o zonă asupra căreia se va pune accent dintre: ochi, buze, pomeţi, sprâncene. Ceea ce lipseşte cu desăvârşire dintr-un machiaj de seară este aplicarea genelor false - acestea sunt potrivite pentru evenimentele care au loc seara. Se poate, însă, să fie aplicate gene fir cu fir, care au un aspect mult mai natural.

Cu toate că este un machiaj natural, se vor folosi tehnici discrete de modelare a feţei. Se vor evidenţia trăsăturile naturale, pentru că acestea să nu se estompeze sub stratul de bază. Conturarea buzelor şi a sprâncenelor se va face ţinând cont de forma lor naturală. Tehnicile privind conturarea ochilor trebuie să lase impresia unui machiaj perfect, dar realizat rapid – fardul trebuie estompat, aplicat cât mai puţin grafic, recomanda RoxanaDumitru.ro. Pe buze poate fi aplicată orice culoare, ţinând cont de cea a fardului de ochi – se poate opta pentru ruj mat sau gloss.

Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari Testosteron – rol, valori normale Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

2. Sfaturi importante pentru machiajul de seară

Machiajul de seară trebuie să rămână intact preţ de câteva ore bune şi să reziste la anumiţi factori, cum ar fi secreţia de sebum şi transpiraţia. Baza machiajului de zi se va respecta, însă în acest caz ea poate fi ceva mai conturată. Având în vedere că machiajele de seară implica participarea la anumite evenimente, tenul trebuie să arate impecabil şi în fotografii. Aşadar, este esenţială conturarea pomeţilor, a sprâncenelor, a ochilor şi a buzelor. Cu toate astea, trebuie păstrată forma naturală, care va fi intensificată cu tehnicile profesioniste.

Dacă ochilor căprui li se potriveşte orice culoare de fard, ochii albaştri şi verzi necesită atenţie specială. Ochii albaştri pot fi evidenţiaţi cu un fard orange seara, dacă ţinuta şi evenimentul permit acest lucru. Culorile de impact pentru ochii verzi sunt roşu, grena, mov, cărămiziu sau prună.

Împreună în arte și simțiri „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

3. Machiajul pentru mirese

Machiajul de nuntă se realizează strict ţinând cont de stilul miresei. Fiecare femeie îşi doreşte ca acesta să fie un eveniment unic în viaţă, iar machiajul este un element care cântăreşte enorm în felul în care va decurge seara. Machiajul trebuie să confere miresei încredere în sine, trebuie să fie confortabil şi uşor de purtat, fără a-i dă bătăi de cap.

Este foarte important ca înaintea evenimentului, mireasa să facă o probă de machiaj. La probă, make-up artistul o va consilia pe aceasta şi va identifica cele mai potrivite produse pentru tipul ei de ten.

Alegerea culorii fardului nu va fi împiedicată de ţinută, cum se întâmplă în cazul altor tipuri de machiaj, având în vedere rochia albă. Se va alege fardul ţinând cont de culoarea ochilor şi a părului.

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Tenul trebuie să arate impecabil – imperfecţiunile vor fi acoperite, iar trăsăturile vor fi evidenţiate fără a exagera. Pentru conturarea perfectă a ochilor, artistul poate recomanda aplicarea genelor false tip smocuri sau banda. Sprâncenele trebuie curăţate înainte cu o zi de realizarea machiajului, urmând a fi conturate natural.

Foto fr si main: Photo by freestocks.org from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri