Urasc. Imi urasc mama. O mama asasina. De o vreme, incerca sistematic sa ma omoare. Stiu, nu va vine sa credeti!

Am vazut lumina zilei, pe o plaja insorita. Imi amintesc si acum caldura tulburatoare a soarelui si ochii albastrii stralucitori ai mamei. In primele zile sau luni, nu mai stiu, nici nu m-a remarcat. Dar asta nu inseamna ca nu m-a ajutat sa infloresc. Primeam zilnic doza mea dorita de soare si ma alintam in culcusul meu usor cutat, care devenea pe zi ce trece tot mai confortabil. Totul in jurul meu imi zambea arid si cu toate acestea eu continuam sa cresc. La un moment dat am observat ca am si cativa fratiori. Si de atunci veselia a pus stapanire pe mine. Chiar nu ma mai durea ca mama nu vrea sa ma vada. Dar, intr-o dimineata urata pentru mine, mama s-a privid in oglinda si a gemut cu durere:

- Riduri!

Am crezut ca s-a prabusit cerul pe ea. Ma asteptam sa se bucure. Ma asteptam sa imi ofere acelasi climat dulce, cald, comod si lipsit de apa sa pot creste!

Asteptarile mele…. au fost “premiate” cu o serie de tratamente inumane. M-am impotrivit. M-am incrancenat si am refuzat sa ingurgitez toate porcariile pe care mi le aplica zilnic. Si mi-a iesit. O vreme indelungata mi-a iesit. De o vreme a schimbat strategia. O data pe saptamana se intalneste cu o tipa (si pe ea o urasc, caci impreuna au pus la cale acest plan diabolic de exterminare) care imi aplica, o corectie agresiva cu ceva ce il numesc codificat Spa Lifting Relax. Au un plan pervers, ma ametesc cu tot soiuri de uleiuri esentiale, creme Delay, DL, Delay tonic. N-am retinut ordinea si cred ca incurc denumirile. Lupt saptamanal impotriva blondei cu zambet radios. Lupt impotriva muzicii ce ma adoarme. Sunt din ce in ce mai sleit. Eu. Ca mama e din ce in ce mai luminoasa. Cand o aud ca spune tatalui meu “Iubire, ma duc la Spa Moments. Ne vedem mai tarziu”, simt ca incep sa innebunesc.

Stiu ca voi muri. Imi e clar. Scriu povestea mea cu ultimele suflari. M-am hotarat sa fiu razbunat. Si acum adun dovezi. N-am invatat vraja, dar am aflat ca tipa isi tine secretele pe un www, care are legatura cu locul ala ciudat, Spa Moments. Nu stiu ce-i aia. Dar sper sa aflu inainte de a muri si sa las cu limba de moarte fratilor mei sa distruga reteta. Scriu dezlanat. Ma lasa puterile. Iar ma inneaca cu hidratarea ei.... Mi-e rau. Ajutati-ma..... Sunt doar un biet rid nevinovat si cuminte. Inca sunt...

Spa Moments
www.spa-moments.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri