In trei cuvinte: hidratare, gomaj si putina magie!

Vara s-a terminat, la fel si zilele de vacanta. O intrebare ramane pe buzele majoritatii dintre noi, femeile: cum sa pastram acest bronz grozav care ne aduce aminte de vacante si ne binedispune in fiecare dimineata cand ne asezam in fata oglinzii? Pastrarea bronzului nu este un proces prea complicat, daca vei profita de beneficiile acestui cocktail magic.

In primul rand, trebuie sa lupti activ impotriva degenerarii celulelor (bronzate). Celulele pielii se regenereaza o data la aproximativ trei saptamani. Astfel, epiderma trebuie intretinuta cu delicatete, iar aceasta intretinere trebuie sa contina doua etape: indispensabila hidratare si gomajul, eficient doar daca nu este prea puternic.

Cat priveste hidratarea, puteti alege intre clasicele creme hidratante sau produsele after-sun, care devin din ce in ce mai inteligent. Intr-adevar, ultima generatie de produse after-sun propune in prezent prelungirea bronzului. Explicatia este aceea ca, pe langa proprietatile lor clasice de calmare si hidratare, produsele after-sun contin o cantitate redusa de agenti autobronzanti. Rezultatul este vizibil : fara a-ti colora propriu-zis pielea, aceste creme after-sun cresc (artificial) durata bronzului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Caria dentară – ce este și cum se tratează Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

In ceea ce priveste gomajul, este necesara exfolierea delicata a pielii. Scopul gomajului este acela de a indeparta celulele moarte (nu prea atragatoare), fara a ataca si fara a le deteriora pe cele de dedesubt, care au mai pastrat putin bronz. Privilegiaza deci produsele gomante delicate pe care sa le utilizezi nu mai des de o data pe saptamana. In plus, evita utilizarea zilnica a dusurilor de exfoliere , deoarece pielea nu necesita exfoliere zilnica, decat daca te-ai intors din vacanta cu o piele de crocodil !

La capitolul produse miraculoase, suplimentele alimentare si-au facut intotdeauna cunoscut aportul in lupta impotriva albirii premature a pielii… Insa, acestea promit prelungirea bronzului dupa expunerea la soare daca incepi o cura inainte de vacanta. Nimic nu te impiedica sa le iei si la intoarcere, insa nu mai mult de cincisprezece zile, decat daca te vei mai expune la soare in urmatoarele doua luni.

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Nu uita sa adaugi la acest cocktail castigator ingredientele “autobronzante ” din farfurie. Bineinteles, ma refer la alimentele care contin betacaroten: morcovii, dar si spanacul, patrunjelul, pepenele galben sau cartofii dulci.

Un articol de Iulia Hincu

Sursa: informatiiprofesionale.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri