Cu gesturi de atentie din partea noastra, cu tratamente speciale pentru regenerarea si revitalizarea firului de par, parul poate straluci de frumusete si toamna. Pantene Pro-V cu formula Amino-S contine un component special � amino siliconul care, in combinatie cu celelalte ingrediente de ingrijire, ofera o retea protectoare invizibila.

Masajul parului nu-ti ocupa mai mult de 10 minute si trebuie efectuat mai ales seara, insistand asupra pielii capului. Efectueaza-l cu mare grija pentru a evita ruperea firelor de par si intotdeauna in directia cresterii firelor de par. Miscarile trebuie sa fie energice, dar usoare, stimuland astfel activitatea sanguina periferica. De asemenea, periatul-gimastica al parului are si el ca rezultat o irigare sanguina mai buna si un par mai stralucitor.

Este adevarat ca durabilitatea luciului si supletea parului depind foarte mult de modul in care parul este ingrijit, insa alimentatia echilibrata are si ea un cuvant de spus in cresterea gradului de rezistenta al acestuia. Orice deficienta alimentara, cat de minora, poate fi constatata in aspectul parului. Daca vrei ca parul tau sa reflecte stralucire si sanatate, consuma neaparat alimentele bogate in vitamine precum cele din complexul B, in saruri minerale (iod, fier, zinc) si proteine. De evitat grasimile saturate!

Pentru a ajuta parul sa creasca puternic si lung si pentru a accelera procesul de regenerare celulara, tunderea varfurilor este si ea recomandata. Un profesionist stie cat de importanta este aceasta etapa pentru intarirea structurii firului de par. Tunderea varfurilor impiedica despicarea firelor de par sau electrizarea acestora, avand in schimb un rol de protectie a firului.

In plus, Pantene Pro-V ne propune o noua gama de produse de ingrijre a parului, menita sa fortifice firul de par si sa-l reconditioneze, evitand astfel caderea parului. In doar... 10 zile, parul tau poate redeveni rezistent si stralucind de sanatate.

Pantene Pro-V cu formula Amino-S contine un component special – amino siliconul care, in combinatie cu celelalte ingrediente de ingrijire, se distribuie mai uniform si adera mai bine la suprafata firului de par, oferindu-i o retea protectoare invizibila. Astfel, firul de par este restructurat de la radacina pana la varf, pentru a ramane mai puternic pentru mai mult timp.

Dupa spalare, lasa-ti parul sa se usuce natural, fara ajutorul uscatorului. Daca totusi il folosesti, tine-l la 15 centimetri de suprafata parului, in directia cresterii firului de par.

Nu este usor sa ai un par frumos indiferent de anotimp?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri