15 Ianuarie 2020 publicat în Frumusete 10 share-uri

Terapia vampir sau PRP (Platelet rich plasma) este recunoscuta datorita eficientei in ameliorarea semnelor imbatranirii, reducerea cicatricilor cauzate de acnee sau chiar a celulitei.

Tratamentul PRP (Platelet rich plasma) presupune un disconfort minim pentru pacient, si anume usoara durere la injectare, dar care poate fi ameliorata prin aplicarea de crema anestezica inainte de procedura. "In ceea ce priveste efectele adverse, acestea sunt nesemnificative: o usoara roseata, care va disparea pana a doua zi, posibil o anumita sensibilitate in prima zi dupa procedura, precum si cateva vanatai minore. Umflarea usoara sau descuamarea pielii in zonele tratate se intampla rar si, in orice caz, aceste efecte vor disparea in douazeci si patru pana la patruzeci si opt de ore", explica domnul doctor Laurentiu Vladau.

Ca urmare a tratamentului se vor obtine  imbunatatirea hidratarii, elasticitatii, fermitatii si texturii pielii, precum si ameliorarea ridurilor fine si reducerea hiperpigmentarii prin stimularea productiei de acid hialuronic si colagen.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Tratamentul PRP dureaza aproximativ o ora si jumatate si ulterior necesita putin timp de recuperare, efectele secundare post-procedura fiind minore. 

Terapia "vampir" este disponibila si in cadrul Clinicii Hebra Dermatologie

Foto fr si main: By Robert Przybysz /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri