15 Noiembrie 2019 publicat în Frumusete 5 share-uri

Black Friday 2019 inseamna la eMAG reduceri de zeci de procente. Si pentru ca ne place sa credem ca ai grija si de tine, fa o investitie personala - ondulatoare de par pentru coafuri chic obtinute in cel mai scurt timp.

De Black Friday 2019 eMAG bifeaza reduceri la mai multe categorii de produse. Foarte multe sunt de neratat si ne gandim sa luam diverse pentru cei dragi, pentru ca trebuie sa schimbam ceva prin casa sau pentru ca avem nevoie de ceva de inlocuit. Ar fi cazul ca acum sa profitam de promotiile din Vinerea Neagra si pentru a lua ceva pentru noi.

Asa ca, daca iti place sa arati mereu bine, sa nu mai pierzi timpul pe la saloane si sa castigi timp cand vine vorba despre coafat, am ales pentru tine cateva ondulatoare pretentioase si eficiente, care sa te ajute sa obtii un look impresionant. Vestea cea buna - aceste aparate de hair styling sunt la reducere de Black Friday pe eMAG

Ondulator complet automat BaByliss Curl Secret C904PE

Acest ondulator are selector de temperatura, element ceramic profesional pentru siguranta in utilizare si iti protejeaza parul de tratamentul termic. Acesta asigura bucle asa cum iti plac - bogate, rapide si aspectuoase, gratie tehnologiei Auto-Curl (transforma automat suvita de par in doar cateva secunde). Nu trebuie sa fii super indemanatica pentru a face coafuri, pentru ca te vei descurca cu usurinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Il poti comanda aici

Ondulator Remington Ci95 cu suprafata ceramica

Mai ieftin cu 39% de Black Friday pe eMAG, acest ondulator are display pentru a te ajuta sa il folosesti cat mai usor. Tamburul este conic pentru bucle lejer, de altfel unul cu invelis de ceramica superioara cu extract de perle. Controlul este unul digital, incalzirea se face rapid in 30 de secunde, varful este rece si se livreaza cu husa de protectie si manusa.

Il poti comanda aici

Ondulator Philips BHH777/00

Obtii bucle frumoase si naturale cu ondulatorul profesional Philips BHH777/00, chiar si in zonele mai putin la indemana, cum ar fi la spate. Are o forma unica in forma de lalea, care permite manevrarea cu usurinta. Placile ceramice sunt smart si mentin suvita de par in timpul coafarii pentru crearea de onduleuri printr-o miscare simpla, minimizand totodata deterioarea parului. 

Il poti comanda aici

Ondulator Remington PROluxe CI91X1

Cu invelis Grip-Tech acest ondulator are 10 setari de temperatura, functie PRO+ si este pe auriu. Remington PROluxe CI91X1 nu are o reducere prea mare de Black Friday, dar eMAG il pune la vanzare la un pret bun, mai ales raportat la performantele de inalta calitate asigurate de tehnologia OPTIheat incorporata. Adica te ajuta sa obtii o coafura profesionala care va rezista intreaga zi. Tamburul acestui ondulator are un invelis unic grip-tech care adauga un strat aderent pentru a impiedica alunecarea parului, dar si pentru a evita agatarea acestuia. 

Il poti comanda aici

Foto fr si main: By Poznyakov /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri