Dacă vrei să încerci o astfel de manichiură, iată care sunt principalii pași pentru a aplica oja semipermanentă.

O manichiură impecabilă contează foarte mult în crearea unei prime impresii, așa că unghiile unei femei trebuie să arate întotdeauna bine. Însă de cele mai multe ori, din lipsă de timp, femeile nu ajung mereu la saloanele de înfrumusețare, așa că cel mai bine ar fi ca doamnele și domnișoarele să apeleze la o metodă modernă de a avea unghii frumoase cât mai mult timp.

Așa că manichiura cu ojă semipermanentă poate fi soluția perfectă pentru a avea unghii rezistente și frumoase. Așa că dacă vrei să încerci o astfel de manichiură, iată care sunt principalii pași pentru a aplica oja semipermanentă.

Dezinfectează mâinile

Înainte de a aplica oja semipermanentă, trebuie să îți dezinfectezi mâinile cu o soluție specială. Apoi, este recomandat să împingi cuticulele, folosind un instrument din material inoxidabil, pe care ar trebui să îl sterilizezi după fiecare utilizare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Mătuiește unghiile

Pentru manichiura cu ojă semipermanentă se recomandă mătuirea unghiilor cu bufferul. Această procedură va face ca lacul semipermanent să aibă o aderență mult mai bună pe suprafața unghiilor. În același timp, este foarte important ca unghia să fie foarte bine pilită, iar la final, praful rezultat în urma mătuirii trebuie să fie îndepărtat cu ajutorul unei perii. 

Degresează unghiile

După  pilire, degresează și dezinfectează unghiile folosind un primer. Cu ajutorul unei dischete din bumbac vei curăța unghiile, iar această procedură va face ca primul strat de ojă să adere perfect și în același timp, vei proteja cuticulele.

Aplică baza

Înainte de a aplica oja semipermanentă, va trebui să aplici o bază, acesta fiind primul strat care se va usca la lampa UV. Încearcă să nu încarci unghia cu prea multă soluție, iar dacă ai depășit conturul unghiei, folosește un bețișor de urechi pentru a curăța cuticulele, înainte de a introduce mâna în lampă.

Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Aplică oja semipermanentă

După ce ai aplicat primul strat de ojă, poți introduce mâna în lampa UV pentru două minute. După ce oja s-a uscat, poți aplica și al doilea strat de culoare, iar apoi vei introduce din nou mâna în lampă. La final, folosește o soluție top coat, care conferă un luciu intens și de durată și are ca scop protejarea culorii. Această soluție se usucă tot în lampa UV, la fel ca oja semipermanentă.

Aşadar, aceştia sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei o manichiură cu ojă semipermanentă. Cu timpul vei căpăta mai multă experienţă şi vei putea realiza diferite modele.

Foto fr si main: Photo by Tiko Giorgadze on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri