4 Decembrie 2019 publicat în Frumusete 25 share-uri

Ionela Preda îți arată în Therapy Boutique cum poți găsi cea mai bună variantă a ta. Este afirmația ei și ne place, mai ales pentru că noi știm că există cea mai bună variantă a noastră dacă ne dorim să o scoatem la lumină. Salonul său de înfrumusețare este special, cosy și are efect provocator fiindcă aduce proceduri inovatoare, soluții pentru terapii corporale și beauty de tip non-invazive, cu acea abordare holistică a remodalării corporale, a tehnologiilor anti-aging, a tehnicilor de fizioterapie și terapie fizică.

Ideea  acestei afaceri s-a născut dintr-o pasiune mai veche. Eu sunt fizioterapeut și, de peste 20 de ani, în paralel cu recuperarea medicală am studiat tot ceea ce înseamnă procedură în favoarea înfrumusețării.  De la reducerea stratului adipos, pănă la tonifiere și alte proceduri de înfrumusețare pe care le-a, învățat de-a lungul timpului. Este o aface care îmi aduce starea de bine și totul vine la pachet, pentru că o stare de bine se naște dintr-o stare interioară bună, dintr-un somn bun, din faptul că nu te lupți cu o durere, etc. Toate acestea radiază pe aspect.

Aparatură nouă, pentru înfrumusețarea întregului trup

“Noutatea în acest salon este că folosim aparatură medicală care este foarte bună în recuperare pe partea de beauty. Așadar, aceste aparate sunt pe un soft dublu, un soft pe recuperare și un soft pe beauty. Furnizorul aduce aceste aparate din afară, iar producătorul  îi dă posibilitatea fizioterapeutului să fie extrem de creativ. Știind principiile de funcționare ale aparatului poți să creezi tot ceea ce-ți dorești. Sunt aparate care pot reda strălucirea tenului, pot oferi un tonus muscular foarte bun fără gimnastică, dar fără mobilitatea articulară. Aici vorbim de tonus muscular pe parte de înfrumusețare al trupului.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ?

Cei care calcă pragul salonului Therapy Boutique au între 20 și 70 de ani. Femei și bărbați

“Vin femei foarte tinere pentru că în ziua de azi, profesiile acestea statice, așa cum este statul pe scaun la birou cu orele, afectează musculatura... Multe dintre ele fac și sport, dar nu toate sunt extrem de active. Aici vin și multe persoane care sunt sedentare și fiecare își face proria imagine. Sunt femei care nu își doresc să fie foarte slabe, își doresc forme, ci doar să fie tonice. Femeile ca acestea din urmă își permit să aibă greșeli alimentare, tocmai pentru că își doresc o formă feminină mai amplă, pentru că așa se simte bine cu sine. Acest lucru se vede în privire, se vede pe zâmbet... Există și persoane care își doresc kilograme în minus, iar în acest caz vorbim despre regului alimentare, vorbim despre hidratare optimă, vorbim și despre exerciții dacă avem ceva de corectat la postură. Eu vin și cu sfaturi nutriționiste, pentru că sunt tehnician în meniuri alimentare, așadar, am și această posibilitate, să ofer sfaturi pentru o alimentație sănătoasă atunci când este cazul. Fac un jurnal cu obiceiurile alimntare ale celor care vin aici, iar după acest jurnal discutăm amănunțit care sunt combinațiile proaste și ce anume trebuie să scoatem din meniu, sau ce alimente trebuie adăugate. Așadar, toate vin la pachet!”

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi foc? Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite? O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

Aparate și proceduri

“Folosim TECAR- acest lucru înseamnă Transfer de energie în câmp capacitiv și rezistiv. Cu ajutorul unei sonde se introduce o energie electromagnetică în profunzimea țesutului și de aici putem avea mai multe rezultate-

  1. Putem să regenerăm țesuturi, să reducem inflamații în recuperare, sau să relaxăm musculatur.
  2. Putem să reducem stratul adipos, pentru că se face tonus instant asupra fibrei musculare și se refac fibre de colagen la nivelul pielii.

Folosim, de asemenea, și Shock Wave, sau unda acustică ce are capacitatea de a reda tonusul muscular. Astfel, pielea devine fermă, reduce stratul adipos printr-o energie pe care o dă celulei grase care se arde.

Facem și drenaj limfatic și suntem inovativi, pentru că folosim TECAR-ul în drenaj. Deschidem stațiile ganglionare, iar fluxul de întoarcere se mărește și realizăm drenajul. Este extrem de eficient, iar persoanele care au venit aici cu picioarele umflate în pantofii în care nu se puteau încălța dimineața, când au plecat, după dreanj, au reușit să se încalțe extrem de ușor. Mai folosim electrostimularea, un laser eficient pentru inestetismele pielii, pe un strat superficial, pur terapeutic. “

Editura Publisol lansează volumul II din seria „Carol al II-lea - Între datorie și pasiune. Însemnări zilnice (1904-1951)” Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Cei opt munți, o poveste emoționantă și intimă despre prietenie și munte, care a câștigat Premiul Juriului la Cannes, din 24 martie la cinema

Oameni care au slăbit cu protocolul Ionela Preda

  • Monica Anghel a slăbit  30 de kilograme, Corina Dănilă a slăbit 19 kilograme cu protocolul procedeelor mele, cu sfaturile mele. Este foarte important să respecți niște reguli alimentare pe care într-o viață agitată poate că nu e simplu să le iei ca atare. Dar, dacă ești un pic disciplinat, reușești!

Bine de știut este că publicul căruia se adresează Therapy Boutique sunt și femeile și bărbații. Cei din urmă sunt deseori afectațide abdomenul proeminent. Unii sunt foarte consecvenți, vin să scape de kilogramele în plus, iar cei care își doresc acest lucru cu adevărat se bucură de rezultate minunate. Unul dintre cei care ne-a călcat pragul a reușit să dea jos 30 de kilograme din luna mai pănă în luna septembrie. Nu a băut alcool, a mâncat ceea ce trebuia când trebuia, iar acum a fost nevoit să își cumpere haine mai mici. Vin foarte mulți oameni și pentru anti-aging. Sunt proceduri care lucrează în timp, sunt neinvazive, au capacitatea de a reda elasticitatea proprie. Astfel, se ridică pometele, se umple un rid în mod natural cu două ședințe de întreținere săptămânal, astfel încât să arăți foarte bine. Trebuie să știi ce îți dorești, trebuie să știi cum vrei să arăți, trebuie să ai o motivație! Important este să descoperim cea mai bunăvariantă a noastră. Eu, cel puțin, în doi ani de zile, am reușit să găsesc cea mai bună variantă a mea.” ( Ionela Preda)

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Interactioneaza pe Facebook


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri