4 Ianuarie 2019 publicat în Frumusete 7 share-uri

Pe măsură ce temperaturile scad și suntem nevoite să mai adăugăm un strat și încă un strat de haine,sau un fular, sau un pulover, o căciulă, ori mănuși, ne dorim să sporim și senzualitatea noastră, feminitatea. Așa că, machiajul metalic în iarna aceasta, poate fi o variantă numai bună de captat privirile și încălzit inimile.

Cum obții machiajul metalic? Despre cum realizezi machiajul cu farduri metalice, dar și completări colorate, pudrate sau pastelate, citește mai jos!

Cum obții machiajul metalic, înghețat, de Crăiasa Zăpezii urbană?

Poți miza pe farduri sidefate, cu irizații metalice, cu glitter, cu sclipici, cu foiță metalică chiar. Dar secretul este să știi să alegi, pe lângă texturile ce se poartă, și nuanțele potrivite, contrastele și accentele de umbră sau lumină.

Ce înseamnă mai exact machiajul metalic în iarna aceasta? Cum obții machiajul metalic, icy, dacă vrei să te încadrezi în tendințele actuale? Cum realizezi machiajul cu farduri metalice dar și cu culori tari? Ce a adus acest sezon și de unde să te inspiri? Ce au propus stiliștii de make-up pentru marii designeri? Te invit să descoperi mai jos toate secretele!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Alege farduri și creioane sidefate, metalice de aici!

Nuanțe metalice, sidefate, cu irizații strălucitoare: de la haine la accesorii și până la machiaj

Cum obții machiajul metalic în acest sezon? Ce înseamnă mai exact acest stil de make-up înghețat?

Mă refer aici la tentele metalice, lucioase, strălucitoare, la texturile cu cu structură, ce captează și ”sparg” lumina, cu glitter, sclipici, chiar aplicații cu pietre sau ”sclipici” stil solzi. Înseamnă însă, pe lângă texturi sidefate, cu irizații ”reci” de gheață sau metal ori holografice și multă culoare, deși nu ai spune!

Machiajul metalic în iarna aceasta pornește de la o gamă cromatică ce amintește de poveștile cu Elsa sau Crăiasa Zăpezii, dar nu se limitează la asta. Altfel spus, pe lângă tonurile de gri, antracit, bleu, albastru, alb, argintiu, alb (mat sau lucios), apar și accente de culoare intense, stridente, electrice, neon, ce poate ar aminti de vară.

Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Vezi mai multe modele de farduri de ochi metalice cu sclipici!

Dar până la urmă cam așa este acest sezon, de la haine, la pantofi, accesorii sau bijuterii, până la hair-style, machiaj sau alegerea bijuteriilor. Așadar, cu mai multe detalii, inclusiv cu surse de inspirație, cum realizezi machiajul cu farduri metalice, înghețate? Scroll și află de mai jos!

Cum realizezi machiajul metalic, pentru un look sofisticat, feminin și prețios

La Marc Jacobs, Cividini și Prada iese în evidență machiajul metalic în iarna aceasta. Tușele cu farduri metalice, profunde, cu structură, ”volum”, au avut multe particule strălucitoare, metalice.

La Jacobs au fost tușe de antracit cu glitter, până la tâmple. Iar la Cividini și Prada griurile au fost completate de tonuri de verde intens, în stil cu coadă sau cat-eye exagerat, până pe tâmple. Ba chiar s-au adăugat ”bucăți de gheață”, sub formă de cristale.

Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Alte surse de inspirație pentru machiajul metalic în iarna aceasta găsești la Fendi, Emporio Armani și Mary Katrantzou.

Vezi propunere de machiaj metalic argintiu!

Cum realizezi machiajul cu farduri metalice, pornind de la aceste exemple? Stiliștii au lucrat cu multe farduri metalice, argintii, intense, strălucitoare. Cel mai adesea, aceste farduri au avut textură sclipitoare sau lucioasă și au fost aplicate la colțul intern al ochilor, creând o tușă intensă de lumină, ca de inox, aș zice!

Dacă la Fendi fardurile metalice, luminoase, au fost subtile, la Katranzou au fost argintii, iar la Armani au fost completate de antracit și negru și de tușe de verde-smarald metalic.

Cum obții machiajul metalic, dacă vrei aspectul Glamour, prețios?

Există o variantă de make-up cu aspect înghețat, sclipitor, cu mult glitter, ba chiar cu foiță de aur sau de argint, aplicată de pleoapă. Te poți inspira de la Carmen Marc Valvo, Kate Spade și Ulla Johnson, Milly, Genny, Alice MCCall sau Delpozo, unde tușele înghețate au fost precum metalul topit.

Cum să alegi componente pentru baia ta Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Vezi mai multe sfaturi pentru un machiaj lucios

Așadar, oricum te decizi să alegi machiajul metalic în iarna aceasta, că este sidefat sau strălucitor, prețios sau urban, ai multe variante din care poți experimenta. Legat de cum obții machiajul metalic, ar mai fi de spus că în completarea accentelor de la ochi, la un astfel de make-up intens, opulent, bogat, dominant, e nevoie de buze mai ”echilibrate”, mai ”cuminți”.

Mergi pe buze nude mate sau pe luciu transparent, pe rozuri, lila prăfuite, pe mov, pe burgundy, dar nu pe tonuri intense, electrice! Este cel mai important aspect când vorbim despre cum realizezi machiajul cu farduri metalice: găsirea unui echilibru vizual. :)

Sursa foto front page  – Unsplash

Un material de Iulia Claudia Dumitru - Kudika Shopping / Jurnalul unei shopaholice

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada? Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri