19 Decembrie 2018 publicat în Frumusete 18 share-uri

Tratamentul implică extragerea trombocitelor din sângele pacientului, pentru a le injecta ulterior în zonele cu probleme ale pielii.

Ca urmare a tratamentului se observă îmbunătățirea hidratării, elasticității, fermității și texturii pielii, precum și ameliorarea ridurilor fine și reducerea hiperpigmentarii prin stimularea producției de acid hialuronic și colagen.

Pentru a obține rezultate vizibile, persoanelor de peste 40 de ani le sunt recomandate trei ședințe de tratament la distanță între patru și șase săptămâni unele de altele, în timp ce persoanele sub această vârstă pot vedea rezultatele dorite după doar o ședință.

Recuperare post tratament

Tratamentul PRP durează aproximativ o oră și jumătate și ulterior necesită puțin timp de recuperare, efectele secundare post-tratament fiind minore.

“Este posibil să apară roșeața și o anumită sensibilitate în prima zi după procedură, precum și câteva vânătăi minore. Roșeața va dispărea până a doua zi. Rar pot apărea cazuri de umflare ușoară a zonei tratate, uneori descuamare a pielii, însă aceste efecte vor dispărea în douăzeci și patru până la patruzeci și opt de ore”, explică domnul doctor Laurențiu Vlădău.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Contraindicații

Fiind un tratament injectabil care utilizează sângele propriu al pacientului, nu există riscuri de reacții alergice. Metoda este una sigură, nu este alergenică și are efectul unui biostimulant natural. Cu toate acestea, tratamentele PRP nu sunt recomandate persoanelor care suferă de epilepsie, celor care prezintă reacții alergice la anticoagulanți (citratul de sodiu) sau care se confruntă cu boli infecțioase acute. PRP nu este recomandat fumătorilor datorită activității scăzute a trombocitelor la acești pacienți.

Foto homepage: hedgehog94 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri