Liniile nu trebuie sa fie stricte insa pentru a nu crea impresia de artificial. Daca ai buze lungi si subtiri, opteaza pentru un ruj in culori vesele, insa nu tipatoare. Pentru ca buzele sa para mai pline, poti aplica un strop de gloss intr-o nuanta mai deschisa decat rujul in mijlocul buzei superioare si al celei inferioare.

Printr-un machiaj corect, frumusetea si senzualitatea oricarei femei pot fi scoase in evidenta intr-un mod placut. Un machiaj realizat tinand cont de trasaturile tale frumoase, dar si de micile imperfectiuni reprezinta ceea ce numim un machiaj potrivit. Chiar daca natura nu ne-a inzestrat insa in mod egal, exista anumite trucuri de frumusete cu ajutorul carora putem straluci. Ochii mici pot parea mari, buzele subtiri pot parea senzuale printr-un simplu joc de machiaj, umbre si culori. Iti prezentam cateva trucuri menite sa corecteze anumite imperfectiuni ale buzelor:

Buze lungi si pline – Aplica peste buze un strat subtire de fond de ten si de pudra si traseaza un nou contur al buzelor cu 1-2 mm in interiorul conturului natural. Evita rujurile grase sau pe cele lucioase, caci acestea maresc volumul buzelor. Opteaza pentru un ruj intr-o nuanta mata si deschisa sau aplica peste ruj putin pudra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Buze scurte si carnoase – Pentru a crea senzatia de alungire a buzei superioare, contureaza V-ul mai jos, dar mentine-l paralel cu cel natural. La buza superioara, depaseste usor colturile. La buza inferioara, traseaza linia in interiorul conturului natural, dar prelungeste-o inspre colturi. Opteaza pentru un ruj mat. Conturul trebuie sa depaseasca cu 1 mm conturul natural al buzelor.

Buze foarte mici – Machiajul corector al buzelor mici trebuie sa suplineasca lipsa volumului buzelor. Alege un ruj colorat, lucios, in nuante deschise, un ruj care sa nu fie mat si aplica-l cu ajutorul unei pensule. Dupa ce ai indepartat surplusul de ruj cu un servetel de hartie, aplica un strat subtire de pudra incolora si apoi cel de al doilea strat de ruj.

Buze lungi si subtiri – In cadrul buzei superioare, executa un contur peste cel natural, accentuand usor V-urile buzei. La buza inferioara, poti sa incepi sa trasezi conturul de la mijlocul buzei, depasind conturul natural (nu exagera insa) si treptat du-te cu linia conturului inspre colturile buzei. Liniile nu trebuie sa fie stricte pentru a nu crea impresia de artificial. Daca ai buze lungi si subtiri, opteaza pentru un ruj in culori vesele, insa nu tipatoare. Pentru ca buzele sa para mai pline, poti aplica un strop de gloss intr-o nuanta mai deschisa decat rujul in mijlocul buzei superioare si al celei inferioare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri