8 Ianuarie 2016 publicat în Frumusete 69 share-uri

Reinterpretari ale unor stiluri de machiaj clasic, dar si naturalete inocenta - acestea sunt trendurile in make-up propuse de designeri pe podium. Machiajele sunt in 2016 indraznete si contrastante, deci oricine isi poate gasi stilul in anul acesta.

Blush-uri naturale. Iluminatoare si luciu.

In 2016 nu vom abuza de blush-uri si vom alege nuante cat mai naturale, de la nuante de piersica, pana la roz fin. Se pune accent si pe tenul stralucitor obtinut cu ajutorul iluminatoarelor, pudrelor si cremelor cu particule sclipitoare.

Pe podium, make-up artistii au abuzat de gloss atat pe buze, pleope sau sprancene. O nota subtila poate fi folosita in oricare din aceste zone acolo unde pica mai multa lumina.

Sprancene groase

Sprancenele groase sunt din nou in trend, asa ca poti renunta la pensatul excesiv si aranjarea sprancenelor cu gel special. Aspectul natural merge pe aceeasi linie cu cel al tenului, asa ca poti pastra firele rebele de la baza pentru a completa acest look.

Stilul No Makeup

Chiar daca la o prima vedere tenul pare ca nu e machiat deloc, de fapt se folosesc tonuri nude atat pentru fata, buze si ochi. Acest stil folosit de multe ori in prezentarile de moda, mergand pe conceptul ca mai putin inseamna intotdeauna mai mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

”Aceasta tendinta este una de contrast, principala caracteristica fiind buzele naturale, in nuante nude. Michael Kors, Jason Wu, Donna Karan si alti designeri cu renume au mizat pe frumusetea naturala a modelelor sale, propunandu-le si fashionistelor din toata lumea sa isi adauge in trusa de machiaj un ruj in nuanta naturala”, completeaza Katiusa Popovici.

* Foto si informatii by Katiusa Popovici

Orice varianta ai alege, Katiusa Popovici te asteapta cu si mai multe sfaturi si makeup-uri personalizate la studioul ei de machiaj. Portofoliul ei il poti vedea pe https://katiusapopovici.ro/ si pe Facebook.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri