In ultimul timp mi se parea ca nu am niciodata timp. Intotdeauna in lipsa de timp, intotdeauna in afara timpului. Timpul se dilata si se contracta, dar mai mult se involbura impotriva mea. Nu reuseam sub niciun chip sa mi-l fac prieten. Fiindca hotarasem ca viata este o lista de “to do” pe care trebuia neaparat sa le bifez, iar 24 de ore erau prea putine pentru cate aveam de facut cu viata mea. Eram intotdeauna pe fuga, intotdeauna gata sa rezolv orice problema cu care ma confrunt.

Advertorial

Credeam ca organizarea este cheia succesului astfel incat mi-am impartit timpul eficient. Mai mult pentru altii si pentru ceea ce credeam eu ca este important pentru viata mea, mai putin pentru mine.

O relatie la distanta, in ciuda distantei, trebuie intretinuta zilnic. Cu dragoste, toleranta, rabdare si implicare. Poate chiar in doze mai mari decat in mod normal caci trebuie sa suplineasca si absenta fizica. De dimineata pana seara, in primele 5 zile ale saptamanii, timpul ma prinde intre proiecte la locul de munca, munca de rutina, mailuri, evenimente, cursurile optionale de aprofundare pe care mi-am propus sa le urmez. Proiectele personale necesita si ele timp si dedicare. Relatiile cu prietenii trebuie revigorate si reinnoite in weekenduri, iar de cativa ani incoace mi-am propus sa imi vizitez parintii cat mai des la final de saptamana.

Nici nu realizezi cum se scurge timpul. Totul te solicita si trebuie sa dai tot ce ai mai bun din tine. Mai ales cand esti de mica invatata ca lucrurile nu se fac niciodata cu jumatati de masura. Dar la un moment dat incepi sa obosesti si energia sa iti secatuiasca. Daca nu inveti sa te iubesti putin mai mult si pe tine si TIMPUL sa ti-l dedici si tie cu aceeasi dragoste cu care il investesti in orice altceva, te pierzi in detalii, nopti nedormite, zile pline si agitate. Iar realizarile tale ajung sa nu mai iti trezeasca nimic.

Timpul trebuie sa lucreze in favoarea ta si nu impotriva ta si sa te bucuri de fiecare moment liber de care dispui. Sa iti rezervi si tie momente de rasfat, sa te relaxezi, sa calatoresti pur si simplu ca sa te descoperi, sa iti transformi pasiunile in ceea ce faci, sa ai ritualurile tale de infrumusetare de la care sa nu lipsesti, sa petreci o zi intreaga la spa, sa iti bucuri pielea cu produse de calitate care te revigoreaza si te fac sa te simti ca noua.

Poti avea tenul proaspat de dimineata pana seara folosind crema de zi Idealia care mentine pielea supla si hidratata, iar pe timpul noptii il poti rasfata cu Idealia Skin Sleep. Contine uleiuri regenerante si are o formula magica ce imbunatateste procesul de regenerare celulara a pielii. Cu ritualul de ingrijire zi-noapte potrivit tie, poti fi sigura ca ai timpul intotdeauna de partea ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri