Femeia este ca o floare. De cand imboboceste si pana ajunge la stadiul maxim de inflorire, floarea are etapele ei de frumusete. Asemenea ei, si femeia are un farmec aparte in fiecare etapa a vietii. Trecand de la general la particular, revista Ok a intocmit un top al celor mai frumoase femei de la Hollywood care se pregatesc sa treaca pragul de 40 de ani.

05. Pentru actrita Catherine Zeta Jones, ziua de 25 septembrie este prilej pentru o dubla petrecere. In aceea zi ea va implini 40 de ani iar sortul ei, Michael Douglas, va implini 65 de ani. Faptul ca termina ciclul anilor care incep cu cifra 3 nu o intristeaza deloc pe frumoasa actrita, care declara ca se simte foarte bine in pielea ei.

04. Cu tenul ei perfect, Cate Blanchet ar putea sa-si ascunda cei 40 de ani – pe care ii va implini pe 14 mai- inca multa vreme de acum in colo. “Ridurile sunt liniile experientei tale… si atunci de ce ai vrea sa stergi asta?” se intreaba frumoasa actrita care este mama a trei copii.

03. Proaspata mamica, Jennifer Lopez spune ca pana la 20 de ani esti naturala, ai chipul cu care te-ai nascut iar dupa aceea ai chipul pe care il meriti, pe care ti-l faci. Oricum ar fi J.Lo nu arata nici pe departe ca este pe punctul de a implini 40 de ani, pe 24 iulie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

02. Gwen Stefani, o alata vedeta sexy care va implini 40 de ani pe 3 octombrie, considera ca este o pierdere de timp sa te gandesti la viitor. Cel mai important, in opinia ei, este sa te aranjezi si sa arati bine fara sa cazi in prapastia ridicolului.

01. Jennifer Aniston care doar peste doar cateva zile va implini 40 de ani arata absolut fantastic. “Pentru Jen faptul ca implineste 40 de ani reprezinta inca un pas in viata” a declarat un apropiat al actritei.

Sursa: 9am.ro

Citeste si alte articole pe 9am.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Si totusi, banii aduc fericirea...

Premiile Grammy 2009

Hepatitele, in topul bolilor transmisibile


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri