O masca eficienta in combatarea punctelor negre este masca obtinuta prin amestecarea pudrei de argila alba cu suc de grepfruit, avand rol de imbunatatire a circulatiei sanguine si de purificare a tenului. De asemenea, amesteca cateva grame de scortisoara rasnite cu putin lapte, 2 picaturi de miere si zeama de lamaie si amesteca pana cand se obtine o pasta omogena. Aplica apoi doar pe zonele cu puncte negre.

Punctele negre si cosurile reprezinta inamicul cel mai de temut al tenului unei femei si nu rare sunt situatiile in care ne confruntam cu astfel de probleme. Pentru ca fiecare femeie isi doreste sa aiba un ten curat si luminos, iar solutiile puse la dispozitie de mama natura sunt extrem de eficiente, va propunem cateva remedii naturiste menite sa combata cosurile si punctele negre:

In cazul in care cauzele aparitiei cosurilor si a punctelor negre nu sunt externe, incearca o cura de purificare interna cu ceaiuri de radacina de brusture, de papadie sau de seminte de coriandru. Aceste ceaiuri au un efect pozitiv asupra ficatului, ajutand la buna functionare a acestuia si implicit si la curatarea tenului.

Daca urmaresti inlaturarea de pe suprafata tenului a nesuferitelor puncte negre, dupa curatarea si demachierea tenului, frictioneaza usor tenul cu o felie de cartof crud.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

O masca eficienta in combatarea punctelor negre este masca obtinuta prin amestecarea pudrei de argila alba cu suc de grepfruit, avand rol de imbunatatire a circulatiei la nivelul fetei si de purificare a tenului.

Amesteca cateva grame de scortisoara rasnite cu putin lapte, cateva picaturi de miere si zeama de lamaie si amesteca pana cand se obtine o pasta omogena. Aplica apoi doar pe zonele cu puncte negre.

De altfel, consumarea zilnica a unui jumatate de pahar de suc proaspat obtinut din aloe vera previne aparitia cosurilor negre, stimuland inlaturarea toxinelor din organism.

Amesteca un pahar de infuzie de seminte de coriandru (racita) cu cateva grame de pudra de turmeric si dupa demachierea in prealabil a tenului aplica comprese cu aceasta solutie.

Aplica pe zonele afectate ulei de arbore de ceai sau amesteca o lingura de apa minerala dezacidulata cu o lingura de bicarbonat alimentar si freaca usor doar zona ce prezinta puncte negre.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri