19 Ianuarie 2015 publicat în Frumusete 67 share-uri

Vrei sa ai parul mai lung si mai des in cel mai scurt timp? Extensiile din par natural sunt solutia ideala!

Iti recomandam www.Divisima.ro, prima alegere atunci cand doresti sa achizitionezi extensii din par natural 100%.

Magazinul online Divisima, iti pune la dispozitie o varietate mare de extensii din par natural: extensii cu clip, extensii cu cheratina, extensii cu microring, precum si cozi din par natural si peruci naturale sau sintetice.

Extensiile clip-on sunt cea mai rapida metoda pentru a adauga lungime si volum parului tau. In mai putin de 5 minute obtii schimbarea de look pe care ti-o doresti. Avantajul extensiilor de par clip-on de la Divisima, este faptul ca se pot aplica si detasa usor, cu ajutorul clips-urilor ultra-small.


Extensiile cu cheratina sunt alegerea preferata a femeilor care isi doresc extensii permanente. Acestea se aplica la salon, de catre o persoana specializata, cu ajutorul unui aparat special si pot fi purtate intre 4-6 luni, in functie de cat de repede iti creste parul.


Extensiile cu microring sunt solutia ideala daca iti doresti un par frumos si matasos pentru o perioada mai lunga de timp. Extensiile cu microring sunt suvite care au la baza un inelus metalic, care este aplicat pe o suvita din parul tau si securizat cu ajutorul unui cleste, de catre un profesionist.


Tresele din par natural sunt accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul unei femei. Acestea iti pot schimba look-ul instant. Tresele sunt ideale pentru a fi purtate zilnic, putand fi coafate si vopsite. Sunt confectionate din par 100% natural si sunt realizate manual.

Coada din par natural se potriveste oricarui tip de fizionomie. Fie ca ai parul scurt sau lung, o coada din par natural iti poate schimba look-ul instant. www.Divisima.ro iti ofera cele mai frumoase modele de cozi de par, de care pur si simplu te vei indragosti. O coada din par natural este un must-have pentru orice femeie.

Perucile naturale de la Divisima se adreseaza tuturor persoanele care isi doresc o schimbare de look, dar si celor cu nevoi speciale. Sunt confectionate manual, din par remy indian de cea mai buna calitate si se pot vopsi, ondula, coafa si spala fara a produce degradarea firului de par. Perucile sintetice sunt confectionate din fibra kanekalon, imitand in proportie de 80% parul uman.

Brandul Divisima este extrem de apreciat si in strainatate, in special de catre fetele din Italia, Franta si Germania, atat datorita calitatii superioare a produselor, cat si a livrarii prompte in toate tarile din statele membre ale Uniunii Europene (2-7 zile).

Descopera luxul rafinat al frumusetii! Alege extensiile din par natural de la Divisima.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri