Descopera noile coafurile propuse de cei mai iscusiti hairstylisti in colectia La Mignonne, dar si care sunt tendintele verii 2014 in materie de hairstyling!

Fie ca ti-ai propus sa ramai si vara aceasta adepta unui look clasic sau vrei sa experimentezi noi infatisari, coafura trebuie sa iti completeze stilul si, mai mult, sa devina o amprenta personala. Pentru ca ritualul de infrumusetare nu trebuie sa fie o lupta cotidiana, pentru vara anului 2014, expertii centrului de infrumusetare La Mignonne recomanda coafuri lejere si usor de realizat pe un par sanatos si intretinut.

Hairstilistii Costa Stavrositu, Silviu Iuga si Liviu Livezeanu au creat o colectie ce isi propune sa faca mai frumoasa orice femeie, indiferent de ocazia pentru care se pregateste: business, party, weekend.

Buclele diafane, simbolul etern al feminitatii si romantismului, isi dovedesc versatilitatea in mainile hairstilistilor, tranformandu-se intr-un coc lejer, dar disciplinat. Coafurile realizate cu ajutorul buclelor pot fi desavarsite printr-un machiaj natural, cu accent pe buze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Foto: Party by Costa Stavrositu; Party by Silviu Iuga

Foto: Business by Liviu Livezeanu; Weekend by Costa Stavrositu

Foto: Business by Silviu Iuga


VEZI COAFURILE IN GALERIA FOTO DE MAI JOS


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri