14 Iulie 2014 publicat în Frumusete 1 share-uri

Pielea noastra este cel mai mare organ vizibil. Implicit este si cel mai expus. Motiv pentru care el necesita putina atentie si timp din partea noastra. Primul lucru la care trebuie sa fim atenti cand vine vorba de ingrijirea tenului sunt factorii externi cum ar fi soarele, vantul, poluarea si schimbarile bruste de temperatura.

Tenul sensibil reactioneaza mai repede, fata de un ten normal, la acesti factori. Ce simte un ten care este afectat de mediu? Primele semne care apar sunt petele rosii, senzatia de piele care tine, ten aspru si poate chiar mancarimi.

Vestea buna este ca putem preveni si atenua aceste efecte urmand 2 pasi esentiali: demachierea si folosirea unei creme potrivite acestui tip de ten.

Curatarea tenului inainte de culcarea este foarte importanta. Are rolul de indeparta machiajul si praful acumulat pe parcursul zilei, care peste noapte pot accentua si accelarea procesul de imbatranire si deshidratare.

Pielea sensibila are nevoie de o ingrijire specifica. Crema nutritiva este recomandata in cazul acestui tip de ten. Pe langa plusul de hidratare, ofera protectie si impiedica aparitia liniilor fine si senzatiilor de disconfort.

Experti in ingrijirea tenului, cercetatorii de la laboratoarele L’Oreal preintampina aceste nevoi cu 2 produse dedicate fiecarui pas explica mai sus.

Apa Micelara Sublime Soft de la L’Oreal Paris indeparteaza eficient toate urmele de machiaj si impuritati, fara sa usuce sau irite tenul. Mai mult de atat, calmeaza pielea uscata si creste gradul de hidratare, lasand-o fina la atingere.

Crema nutritiva Nutrigold de la L’Oreal Paris are la baza ingrediente pretioase pentru tenul sensibil: laptisor de matca - un elixir reparator, bogat in substante nutritive vitale, care patrunde in piele si o hraneste intens; Pro-Calcium fortifiant - care intareste bariera de protectie a pielii si uleiuri esentiale care redau confortul pielii. Astfel, de la prima utilizare este intens hidratat si senzatie de piele care tine dispare instantaneu!

Ingrijirea tenului este indispensabila in ritualul de frumusete de aceea e important sa-i acordam atentia de care are nevoie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri