9 Mai 2014 publicat în Frumusete 2 share-uri

Celebrul eveniment de la Metropolitan Museum din New York a reunit si anul acesta cele mai importante vedete de la Hollywood si nu numai. Cum Gala Met este o reala sursa de inspiratie pentru oricine, noi ne-am concentrat atentia in zona de beauty, pe coafurile realizate de stilistii Moroccanoil. Iata ce au realizat acestia:

Claire Danes: Coc lejer si delicat

Inspiratie:

Pentru tema evenimentului de anul acesta, ‘White Tie & Decorations’ inspirata de designerul britanic Charles James, hair stilistul Peter Butler de la Moroccanoil a ales un coc lejer si delicat pentru Claire Danes. Acesta s-a potrivit perfect cu rochia sa eleganta, cu umerii la vedere care purta semnatura lui Oscar de la Renta. Peter Butler s-a inspirat din creatiile haute couture ale lui Charles James si din stilul sau inegalabil prin care reusea sa imbrace elegant femeile.

Credite foto: Larry Busacca, Getty Images


Pregatirea parului

• Aplica spuma pentru volum pe parul umed, de la radacini pana la varfuri pentru a obtine volum in calota si totodata flexibilitate.

• Usuca parul folosindu-te de peria de par si imparte parul pe sectiuni.

• Cu ajutorul unui ondulator, realizeaza bucle lejere pe fiecare sectiune in parte, dar numai pe varfuri. Nu uita sa aplici inainte un produs pentru protectie termica. Iti va protejeaza parul, mentinandu-i stralucirea.

Styling

• Aranjeaza parul cu o carare pe o parte, piaptana-l si prinde-l cu un elastic intr-o coada de cal joasa, dar pastreaza-i lejeritatea.

• Rasuceste coada sub forma unui nod, ascunzand varfurile in acesta. Fixeaza coafura cu ajutorul acelor de par.

Finish

• Scoate cateva suvite din coc, in partea din fata si definitiveaza coafura cu un spray de par pentru mai multa stralucire.

Hair Stilist: Peter Butler pentru Moroccanoil


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri