9 Mai 2014 publicat în Frumusete 2 share-uri

Celebrul eveniment de la Metropolitan Museum din New York a reunit si anul acesta cele mai importante vedete de la Hollywood si nu numai. Cum Gala Met este o reala sursa de inspiratie pentru oricine, noi ne-am concentrat atentia in zona de beauty, pe coafurile realizate de stilistii Moroccanoil. Iata ce au realizat acestia:

Selena Gomez: Coc glamour, structural

Inspiratie:

Pornind de la tematica evenimentului din acest an “White Tie & Decorations” si de la creatiile designerului Charles James, Marissa Marino de la Moroccanoil a creat un coc glamour, structural pentru Selena Gomez care venit insotita la gala de Diane von Furstenberg. Stilul glamour al Selenei a purtat amprenta haute couture a legendarului designer, iar cocul ales a evidentiat cerceii pretiosi si stralucitori.

Credite foto: Larry Busacca, Getty Images

Pregatirea parului:

• Aplica spuma pentru volum pe parul umed, de la radacini pana la varfuri pentru a obtine volum in calota si totodata flexibilitate.

• Usuca parul folosindu-te de o perie de par.

• Cu ajutorul unui ondulator, realizeaza bucle lejere pe par, dar numai pe varfuri. Nu uita sa aplici inainte un produs pentru protectie termica. Iti protejeaza parul si ii mentine stralucirea.

Styling:

• Pentru a realiza cocul, imparte parul in trei sectiuni: partea de jos, de la ceafa, partea din mijloc si cea de sus, respectiv calota.

• Incepe cu partea de jos, prinde parul intr-o coada la ceafa si rasuceste-o in sus, sub forma unui tub orizontal. Fixeaza cu agrafe discrete.

• Procedeaza la fel si cu partea din mijloc si fixeaza tubul orizontal format cu agrafe, chiar deasupra celui de jos.

• Tapeaza putin parul din calota pentru mai mult volum si ruleaza parul pe verticala, ascunzand varfurile si prinde ruloul obtinut de partea din mijloc.

Finisare:

• Definitiveaza coafura cu un spray pentru fixare de lunga durata si cu unul pentru stralucire. Vei obtine un look de covorul rosu.

Hair Stilist: Marissa Marino pentru Moroccanoil

FOTO SI INFORMATII OFERITE DE MOROCCANOIL


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri