12:05, 8 Mai 2014 publicat în Frumusete 56 share-uri

Descopera noua colectie de coafuri a hairstylistilor francezi Camille Albane. Sunt coafuri energice, moderne si tineresti, ce transmit energie, pofta de viata, pofta de muzica mai ales deoarece inspiratia este una chic rock. Caramelul profund, blondul inghetat sau castaniul pop sunt menite sa scoata in evidenta feminitatea, iar impletiturile, buclele lungi sau suvitele scurte sunt menite sa accentueze expresivitatea ochilor si pe cea a chipului.

Aceasta tunsoare scurta, amintind de STILUL PIXIE CROP, se potriveste de minune persoanelor cu fizionomie triunghi. Suvitele se intrepatrund si sunt aranjate una cate una. Sunt totodata subtiate mai mult frontal si urmeaza un traseu usor ascutit. Desi nuanta de baza a parului este un brun rece, intens, aspectul sobru este imblanzit de anumite tonuri mai calde si mai light aplicate frontal.

Foto @Camille Albane

Citeste si:
TENDINTE FRANTUZESTI: Super coafuri si tunsori care se poarta in...
TENDINTE FRANTUZESTI: Super...

Ideea de volum este redata cel mai bine de straturi si suvite care se suprapun unele peste altele, scotand in evidenta senzualitatea si feminitatea. Drept tendinta a verii 2014, hairstylistii de la Camille Albane propun COAFURILE “BLURRY, cu suvite ce par a curge in valuri, unele peste altele, dar urmand parca directii diferite.

Foto @Camille Albane

Citeste si:
FOTO: Tendintele in coafuri si hairstyling pentru vara 2014. Se...
FOTO: Tendintele in coafuri...

Bobul in forma literei A, cu parul mai lung in partea din fata, dar si coafurile in stil trapez, de lungimi inegale, mizeaza ambele pe o asimetrie placuta vizual.

Foto @Camille Albane

Poti purta si tu aceasta IMPLETITURA moderna si extrem de sic, de inspiratie AFRICANA. Acest pliseu asimetric si lejer este pus in evidenta de parul aranjat astfel incat sa creeze o miscare liniara, unitara, dar si efectul de “banda de par”.

Foto @Camille Albane

Pentru a realiza aceasta coafura si a crea efectul de volum amplificat, expertii salonului Camille Albane Paris au apelat la extensiile de par natural. Suvitele de par par a fi mai mult “cioplite” in jurul fetei si taiate in mod neglijent. Chiar daca bretonul este drept si “studiat”, lungimile cad in mod natural, creand impresia falsa de “dezordonat”.

Foto @Camille Albane

Tendinte si fotografii by Camille Albane

Fotograf: Nicolas Valois

www.camillealbane.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri