7 Mai 2014 publicat în Frumusete 52 share-uri

Terapia foloseste frigul pentru a dizolva grasimea, oferind posibilitatea de a elimina surplusul de grasime fara bisturiu, fara ace, durere sau perioada de recuperare ulterioara.

Zone de tratament: abdomen, coapse si brate

In ce consista tratamentul?

Cu aparatul de criolipoliza se trateaza fiecare zona cu tesut gras in parte. Sonda localizeaza depunerile de tesut gras si le aduce treptat la o temperatura de 0 grade Celsius. „Principiul de functionare se bazeaza pe faptul ca tesutul gras de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturile scazute in comparatie cu celelalte tesuturi din jur, precum pielea si muschii. Este nevoie de o expunere la frig de zece, pana la 30 de minute pentru ca celulele grase sa se dezintegreze. In timp, mai exact intr-un interval de sase-opt saptamani, ele mor si organismul le elimina natural, prin procesele metabolice. Criolipoliza este utila celor care vor sa aiba talia, coapsele si/sau bratele cu cativa centimetri mai subtiri in circumferinta." Dr Viviana Iordache, medic dermatolog

Care sunt efectele tratamentului si dupa cat timp apar? „Dupa efectuarea terapiei, intr-un interval de sase-opt saptamani, celulele grase mor, iar organismul le elimina natural, prin procesele metabolice. Pe zona tratata nu vor mai aparea celule grase si sunt recomandate maxim 3 sedinte pe o zona pe an” Dr Iordache.

Lipoliza prin criogenie este o terapie care a primit aprobarea Comunitatii Europene si a FDA-ului American (Food and Drug Administration). Potrivit specialistilor, acest tip de tratament nu inlocuieste un mod de viata sanatos, care presupune o dieta echilibrata si exercitiu fizic, insa ajuta la remodelarea corporala indepartand depozitele adipoase de pe zone localizate, care nu au putut fi eliminate prin dieta.

Clinica DermaLife, Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 10, sect. 1 Bucuresti, Tel: 0755223333

Foto homepage: Silueta, Abdomen plat via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri