14 Aprilie 2014 publicat în Frumusete 45 share-uri

Dietele nu au aceleasi rezultate pentru toate persoanele care le urmeaza, iar ideea unui regim personalizat devine tot mai cautata.

Dr. Oz explica faptul ca forma corpului este strans legata de metabolismul si inclinatiile noastre alimentare, de aceea atunci cand dorim sa slabim ar trebui sa tinem cont si de acest aspect.

Care este forma corpului tau?

Mai jos gasesti o descriere a celor 3 tipologii privind forma corpului. Citeste cu atentie si alege care sunt caracteristicile care ti se potrivesc.

Forma corpului: para

Aceasta silueta presupune o talie subtire, dar solduri generoase si coapse voluptuoase. Adesea umerii sunt delicati si fata slaba.

Forma corpului: mar

Daca ai forma corpului de tip mar, atunci esti predispusa la formarea depozitelor adipoase in zona abdomenului. Prin urmare talia este mare, dar picioarele (in special gambele si gleznele) sunt subtiri si delicate. Marea majoritate a oamenilor prezinta acest tip de forma a corpului.

Forma corpului: dreptunghi

Daca ai forma corpului dreptunghi, atunci depozitele adipoase se formeaza uniform in toate zonele corpului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

Dieta potrivita daca ai forma corpului de tip MAR

Daca ai forma corpului de tip mar, foarte probabil rezisti mai greu in fata stresului. Acest tip de silueta se intalneste la persoanele cu un management al stresului insuficient, glandele suprarenale producand un exces de cortizol - hormonul stresului. In acest caz Dr. Oz recomanda alimente cu puternic efect antioxidant, bogate in vitamina C si cu indice glicemic mic. Poti consuma grasimi bune, avocado, portocale, linte, humus, ardei rosu, vinete.


Citeste articolul integral pe Healthy Kudika

Foto homepage: Slabire, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri