Descopera tendintele in hairstyling propuse de salonul frantuzesc Dessange Paris, dar si coafurile si look-urile pe care specialistii le recomanda pentru sezonul primavara-vara 2014!

Cocul banana

O coafura clasica care dateaza din anii' 40, insa care nu inceteaza niciodata sa fie in pas cu tendintele.... COCUL BANANA. Hairstylistii Dessange s-au gandit sa reinventeze celebrul coc frantuzesc si sa-i confere look-ului sau elegant un aspect mai aerat, mai lejer, mai voluminos, mai modern. Pentru ca inaltimea cocului banana sa nu fie suparatoare, expertii francezi i-au asociat un breton bine definit, "matura" pe lateral, ce dezgoleste partial fruntea. Blondul Saint-Germain este cel care face regulile de data aceasta.

Foto @Dessange

Bobul partial "in vant"...

Un bob partial "in vant"... Bobul clasic semi-lung este usor reinventat cu ajutorul unui breton ce acopera aproape integral linia si este continuat firesc de suvite de par intoarse catre exterior.

Foto @Dessange

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Coafura neo-retro

Parisul iubeste coafurile bazate pe contrast chiar si atunci cand acesta se refera la lungimi, stiluri si culori. Aceasta coafura neo-retro se bazeaza pe un efect dublu opus: scurt- lung. Partea superioara a coafurii mizeaza pe un aspect modern retro scurt, in timp ce partea inferioara se bazeaza pe lungimi rotunjite si aduse la aceeasi linie. O alegere provocatoare si indrazneata, nu?

Foto @Dessange

Coafura cu un usor aspect "latos"

Un bob scurt cu alura pixie, acoperind integral fruntea si urmand o linie rebela, insa studiata, in care accentul si volumul cad asupra primei jumatati a capului.... aceasta este coafura emblematica a anilor '80, celebrul "coiffé-décoiffé". Este o coafura cu un usor aspect "latos", cu suvite ce dau impresia ca atarna in dezordine. Bretonul se confunda cu coafura in sine si este parca parca "dus de vant" catre varfuri.

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Foto @Dessange

Foto @Dessange

Credite foto: DESSANGE

Fotograf: Nicolas Valois


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri